Aktywne Wpisy
Kojaan +5
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował

SliskiTyp +14

@jaca_66: xDDDD
Komentarz usunięty przez autora
A i wcale nie miej skrupułów, żeby nie porozmawiać
Trochę pewności siebie, poczucia własnej wartości
@jaca_66: Nie masz, teraz gorzej wygląda siedzenie w jednym miejscu prze z10 lat - bo się nie rozwijasz. Idź zagadaj o podwyżkę, tylko dobrze sobie wypunktuj wszystko.
Z tym powyżej żartowałem, ale w sumie.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡
Z poprzedniego kolchozu musiałem się zwolnić bo jak zacząłem się o--------c to wjechał mobbing xddd
Teraz jest git ale też dlatego że wrzucam na luz.
@pavlovs_dog: No ja też postanowiłem po wcześniejszych wypowiedziach wrzucić na luz, ale ciężko tak, czas pokaże jak będzie... Jedyne co się boję, że ciężko mi będzie
Jak nie dowieziesz to najwyżej dostaniesz zjebkę i tyle
@jaca_66: zeby ludziom trzeba bylo tlumaczyc ze praca to nie hobby tylko wymiana pensji za 8 godzin zycia