Aktywne Wpisy
tcp-protocol +380
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

Inny znajomy pojechał tam sam, i też dał dyla.
Gdy chodziliśmy na wycieczki szkolne w pobliże tego lasu, nauczycielka zabraniała nam tam wchodzić, (las przecina droga, część prawobrzeżna nie uchodzi za nawiedzoną).
Ludzie którzy tam stawiali dom, nie dokończyli tego, do dziś stoją mury, coraz bardziej się rozpadające.
Rozmawiałem z babcią, las uchodzi za nawiedzony już od końca wojny.
A co tam się stało?
Ano:
- zabito człowieka nazwiskiem Hinc. Zrobili to bodaj Niemcy lub Rosjanie.
- w tym lesie pochowano razem Niemców i Rosjan, żołnierzy. Niedaleko miała miejsce potyczka między tymi wojskami, jako że 3 kilometry dalej była baza szkopow i niedokończone lotnisko które budowali, a którego budowę przerwała ruska ofensywa na zachód.
Trupy wehrmachtowcow i armiejców nadal leżą pochowane w tym lasku.
Kiedyś kupię sprzęt, pójdę tam i może coś się uda nagrać.
Dodam że znajomi, ci od bara bara, nie wiedzieli że las jest nawiedzony, dopiero ja powiedziałem im o tym, gdy kiedyś opowiedzieli mi swoją przygodę. Znajomy teraz unika tamtego miejsca jak ognia.
O tym Hincu jest nawet w spisie ofiar II wś na stronach IPNu więc to prawda.
#duchy #truestory #nawiedzone #las #iiwojnaswiatowa #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #paranormalne #zjawiskaparanormalne
Tymczasem ktoś w cywilizowanym kraju boi się duchów z lasu, bo babcie opowiadały, że straszy i jego znajomkowie mu tak powiedzieli xd
Zwróć uwagę, na ilość niby cudów, objawień itp. Każdy by przysiągł, i pewnie wariograf by nawet nie wykrył blagi.
Zasadniczo