Wpis z mikrobloga

@Slavian4k: Naprawdę nie widzisz możliwości że ten pedalarz który jedzie blisko krawędzi może się np wyp..dolić? Jesteś człowiekiem który po przejechaniu drugiego człowieka nie mrugnąłby nawet okiem?
  • Odpowiedz
@Slavian4k: No ale dalej, co to zmieni jak go rozjedziesz? Staniesz nad nim i mu powiesz "eee twoja wina, było się nie wyp..erdalać" po czym spokojnie odjechałbyś do domu?

Poza tym, ludzie popełniają błędy jadąc samochodem (założę się że tobie też się zdarza), rowerem, kierując pociągiem itd. Serio uważasz, że tylko ty masz prawo korzystać z dróg?
  • Odpowiedz
@pawulot ? XD osobie poszkodowanej trzeba udzielić pomocy, w innym wypadku możesz trafić do pierdla, ale wciąż, czemu mam odpowiadać za czyjeś błędy? Nie chce mi się pisać tego samego po raz 10, pisałem wyżej że sam jeżdżę na rowerze oraz pisałem że można nie utrudniać innym ruchu, a rowerzysta jadący środkiem zdecydowanie go utrudnia, ale dla wychodkow najważniejsze jest "ja" bo "ja" mogę jechać środkiem drogi rowerem, bo "ja" jestem
  • Odpowiedz
@Slavian4k:
A dlaczego nie możesz po prostu uruchomić wyobraźni i zrozumieć że inni ludzie również popełniają błędy?
Gościu, jeżdżę przy prawej zawsze, żeby nie utrudniać ruchu (MTB i szosą). Nie wiem gdzie i po jakich drogach jeździsz (pewnie po torze F1) ale mi się zdarza jeździć również po kiepskich nawierzchniach. I jeżeli myślisz że będę jeździć po dziurach (których zawsze jest sporo właśnie przy krawędzi jezdni) bo jakiś wychodek twojego
  • Odpowiedz
@pawulot pisałem wyżej gdzie jeżdżę, jak nie umiesz czytać to sory, a jak nie czytasz tego co piszę bo tak, to po ki ch*j prowadzisz ze mną dyskusję? Nie wiem gdzie ci się zdarza jeździć, szczerze mówiąc średnio mnie to obchodzi, ja opisuje swoją sytuacje i mojej okolicy
  • Odpowiedz
@Slavian4k: Oprócz tego, że wysrywasz już kolejny raz że "eeee ty sieł nałucz czytać" to nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji. Swoją drogą bezużytecznej, bo jak jedziesz samochodem nawet po marsie to i tak powinieneś brać poprawkę na innych.
  • Odpowiedz
@pawulot pisałem z 5 razy miasto po którym jeżdżę, jeżeli sprawia ci trudność wyczytanie tego, jak widać mój "wysryw" byl słuszny, biorę poprawkę, nie wyprzedzam rajtuzowych z dużą prędkością
  • Odpowiedz