Wpis z mikrobloga

#praca #pracait #programowanie #programista #warszawa

Praca szuka człowieka. W moim korpo w Warszawie jest otwarta rekrutacja na programistów (aka Software Engineer), sam pracuję od niedawna i jestem zadowolony, przede wszystkim z pensji, a piszę do was bo wiadomo chcę polecić przyjaciela ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szukają juniorów i midów na stanowiska frontowe, bardzo duża i dość znana firma, technologie to głównie js/ts, react, ale też python, w zależności na jaki projekt trafisz. Nie wymagają nie wiadomo jakiego doświadczenia, ważne, żebyś potrafił logicznie myśleć i trochę jednak był into programowanie. Imho na pierwszą/drugą pracę po studiach jest to super stanowisko pod kątem zarówno rozwoju, ale też pieniędzy, wsparcia i benefitów.

Tak jak pisałem wcześniej, nie jestem rekruterem, który szuka naiwniaków, sam tam pracuję, a piszę bo z polecenia też są fajne pieniądze. Jeśli Cię zainteresowałem to wal priv z pytaniami :D
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FortunaHej: Jeśli piszę, że pieniądze są dobre, to są dobre, nikt Ci nie każe się zgłaszać. Jednak przekonanie, że programista i to w technologiach mocno front-endowych i mocno na topie, zarabia minimalną jest conajmniej błędne.

@pokey: Dlatego szukam kolegów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeśli piszę, że pieniądze są dobre, to są dobre, nikt Ci nie każe się zgłaszać.

@lenyk: Jezeli wrzucasz ogloszenie to albo masz widelki albo widelki to minimalna. Nikt ci nie kaze pisac ogloszen.
  • Odpowiedz
@FortunaHej: A gdzie to takie zasady podają? Napisałem, że nie jestem rekruterem, ja tylko chcę polecić dobrą pracę, jeśli tkwisz w przekonaniu, że dobra praca to praca gdzie jest minimalna pensja, to nie będę Cię z tego przekonania nawracał, widocznie to ogłoszenie nie jest przeznaczone dla Ciebie. I jeśli jeszcze raz chcesz pisać, że "uuuu albo widełki albo minimalna" to sobie możesz darować, bo to już mój drugi komentarz, w
  • Odpowiedz
I jeśli jeszcze raz chcesz pisać, że "uuuu albo widełki albo minimalna" to sobie możesz darować, bo to już mój drugi komentarz, w którym piszę, że tak nie jest, a Ty za wszelką cenę chcesz mi wmówić, że jednak tak jest.

@lenyk: W Polsce sie przyjelo, ze dobre stanowiska w IT maja podane widelki zarobkow. Jezeli myslisz ze jest inaczej, to chyba nie pracujesz jako programista.

Jesli praca jest dobra,
  • Odpowiedz
@briskmann: Ja to doskonale rozumiem i jestem tego świadom. Nie chcę się dalej sprzeczać, każdy zainteresowany napisał do mnie i nie miał z tym problemów, żeby dowiedzieć się czegoś więcej.
Poza tym rekrutacja obejmuje stanowiska od juniora, do seniora i nie tylko w tych technologiach, które wypisałem, więc ciężko też jest podać, "jedne" widełki. Ale macie rację, widełki są ważne, nikt nie chce pracować za pół darmo.

edit: żeby nie
  • Odpowiedz