Aktywne Wpisy

krzaczor93 +230
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
źródło: pobrane
Pobierz
maniek74 +371
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Praca szuka człowieka. W moim korpo w Warszawie jest otwarta rekrutacja na programistów (aka Software Engineer), sam pracuję od niedawna i jestem zadowolony, przede wszystkim z pensji, a piszę do was bo wiadomo chcę polecić przyjaciela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szukają juniorów i midów na stanowiska frontowe, bardzo duża i dość znana firma, technologie to głównie js/ts, react, ale też python, w zależności na jaki projekt trafisz. Nie wymagają nie wiadomo jakiego doświadczenia, ważne, żebyś potrafił logicznie myśleć i trochę jednak był into programowanie. Imho na pierwszą/drugą pracę po studiach jest to super stanowisko pod kątem zarówno rozwoju, ale też pieniędzy, wsparcia i benefitów.
Tak jak pisałem wcześniej, nie jestem rekruterem, który szuka naiwniaków, sam tam pracuję, a piszę bo z polecenia też są fajne pieniądze. Jeśli Cię zainteresowałem to wal priv z pytaniami :D
@pokey: Dlatego szukam kolegów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lenyk: Jezeli wrzucasz ogloszenie to albo masz widelki albo widelki to minimalna. Nikt ci nie kaze pisac ogloszen.
@lenyk: Tam gdzie kazdy moze komentowac. Skoro nie chcesz komentarzy to nei wrzucaj niepelnych ofert.
@lenyk: To to udowodnij. Cytujac klasyka: "To ty dzwonisz".
@lenyk: W Polsce sie przyjelo, ze dobre stanowiska w IT maja podane widelki zarobkow. Jezeli myslisz ze jest inaczej, to chyba nie pracujesz jako programista.
Jesli praca jest dobra,
Poza tym rekrutacja obejmuje stanowiska od juniora, do seniora i nie tylko w tych technologiach, które wypisałem, więc ciężko też jest podać, "jedne" widełki. Ale macie rację, widełki są ważne, nikt nie chce pracować za pół darmo.
edit: żeby nie