Ciekawy shitpost: https://boards.4channel.org/v/thread/552063096#p552063096 Osobiście uważam 50/50, sporo pół-prawdy naciągniętej na tyle, żeby było "trochę" wiarygodnie. Sporo informacji opartych o rzeczy, które wyciekły wcześniej typu DLC, multiplayer.
Nie sądzę, żeby firma pozwoliła sobie jeszcze na 12+ miesięcy dłubania przy grze za darmo ale hej - zaskocz mnie pan #cdprojekt #cyberpunk2077
CDPR has two years plan to redesign Cyberpunk 2077 from the ground up.
po tym chyba można przestać czytać xD przypomnij mi ile gier AAA zaliczyło tak dużą przebudową głównych założeń/mechanik przez dwa lata od premiery zamiast skupić się na płatnych DLC/dużych
po tym chyba można przestać czytać xD przypomnij mi ile gier AAA zaliczyło tak dużą przebudową głównych założeń/mechanik przez dwa lata od premiery zamiast skupić się na płatnych DLC/dużych dodatkach?
@pablo397: Niby tak, ale ile gier AAA było aż tak bardzo zabugowanych i niedowiezionych?
@slums: tak, na pewno przebudują tego szrota od podstaw w przeciągu roku skoro ulepienie tego gówna zajeło im 6 lat i to jeszcze się rozpadł w dniu premiery xD
Czy ktoś wie jak to jest możliwe? Makaron przechodzi przez parówki, jak? Czy da się to zrobić domowymi metodami? Chodzi mi to po głowie od 8 lat. #kiciochpyta #zagadka #tajemnice #pomocy
Osobiście uważam 50/50, sporo pół-prawdy naciągniętej na tyle, żeby było "trochę" wiarygodnie.
Sporo informacji opartych o rzeczy, które wyciekły wcześniej typu DLC, multiplayer.
Nie sądzę, żeby firma pozwoliła sobie jeszcze na 12+ miesięcy dłubania przy grze za darmo ale hej - zaskocz mnie pan #cdprojekt
#cyberpunk2077
¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1618574468r3LnJePmVOaZ207lkoU77u.jpg
Pobierzpo tym chyba można przestać czytać xD przypomnij mi ile gier AAA zaliczyło tak dużą przebudową głównych założeń/mechanik przez dwa lata od premiery zamiast skupić się na płatnych DLC/dużych
@pablo397: Niby tak, ale ile gier AAA było aż tak bardzo zabugowanych i niedowiezionych?
@slums: Jak tak będzie to jadę osobiście wręczyć badowskiemu kwiaty.
źródło: comment_1618576939w78UvSiKLhsVFysgQ4qP9x.jpg
PobierzZmieniam zdanie, to jednak nie fejk na 99%, ale na 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°)