Aktywne Wpisy

Metodzik +308
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +10
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Tak, bo założyłeś że jak ktoś się "wychował na yt" (cokolwiek to znaczy, i gdziekolwiek to właściwie miało miejsce") to jest ignorantem.
To jest takie strasznie boomerskie myślenie jakby jedne medium było gorsze od drugiego, tylko dlatego, że jest inne.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wszystko ci trzeba tlumaczyc? (-‸ლ)
Ignorantami są ludzie którzy nie zaznali głodu i w internetach śmieją się z tych z traumami bo ciężkie czasy widzieli tylko na yt
Daj mi już spokój
(-‸ლ)
Przestań do mnie pisać gościu
@izydorczyk-sebastian no, bo może ktoś ma znajomego co ma rolę i oddaje mu? U mnie w bloku też jeden chłop zbierał dla kogoś
Nie wierzysz? Ok, ale nie przeszkadzaj innym
Komentarz usunięty przez autora
@MikiGRU: Tutaj jest raczej wyśmiewane modlenie sie do chleba a nie względny szacunek do jedzenia. Mój pradziadek też przeżył wojnę i też lubi w--------ć tygodniowy chleb, nic do tego nie mam, ale modlenie sie bo chleb upadł na ziemie to