Aktywne Wpisy
Tommy__ +61
damienbudzik +4
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Parę więcej w komentarzach.
#bekazkatoli
@Napromieniowany__: No - wiara wyklucza rozum.
Szczególnie jak mowa o tej babci, która przeżyła dwie wojny i
@innv: pentagramu* sebuś
Ja np szanuje każde mięso z mamuta, które udało mi się upolować , a każdy kto ogląda mamuty w muzeum to ignorant, wychowany w jakiejś tam kulturze półosiadłej....
@innv: zacznij od zaprzestania oceniania innych ludzi jeżeli ci nie robią krzywdy swoim zachowaniem.
Komentarz usunięty przez autora
Teraz ci wytłumaczę jak dziecku, nie chodzi o to że młodzi nie całują chleba tylko o to by nie wyśmiewać ludzi którzy zaznali prawdziwego głodu i (nawet przesadnie) szanują jedzenie
YouTube jest wspaniałym narzędziem rozwoju ale nie wychowania
@pablo397: dam sobie rękę uciąć, że 99% ludzi, którzy tak robią, w ogóle o tym nie myślą w tym kontekście.
Poza tym zamiast czcić chleb "bo go może zabraknąć", to może zaczniecie jako konserwatyści dbać o planetę z podobnym fanatyzmem, bo bardziej prawdopodobne jest, że jedzenie zabraknie przez
ojej, przepraszam, że uraziłem pana mądrego, na tak poważnym i ogólnie szanowanym portalu ze śmiesznymi
Nie uraziłeś mnie tylko głupoty piszesz
Nie wiem czy sobie zdjesz sprawę ale żyją jeszcze ludzie którzy przeżyli wojnę i wczesną komunę