Wpis z mikrobloga

• 4
@arsze_nick oh błagam, wykłady bardzo często nie są obowiązkowe i nie musisz na nie chodzić na studiach, a nauka zdalna jeśli chodzi o przedmioty ścisłe no nie ma podjazdu do nauki na uczelni, wykłady moga sobie być zdalnie, ale moim zdaniem duzo się traci na ćwiczeniach czy laboratoriach przez neta
  • Odpowiedz
@Logan00: w sumie to mi szkoda licealistow - swoja studniowka to jest jedna z najfajniejszych nocy w zyciu. potem juz nie ma takich szkolnych imprez (chlanie wódki z przychlastami i przegrywami w akademiku sie nie umywa do studniowki)
  • Odpowiedz
@arsze_nick oj tak strasznie mi sie podoba siedzenie przed kompem po 7h dziennie plus ewentualnie prace domowe czyli kolejna godzinka, do tego dochodzi brak kontaktu z rowiesniakami oraz brak mozliwosci indywidualnych konsultacji z nauczycielem. No i jeszcze brak studniowki mmmm jak pysznie
  • Odpowiedz
@Iskaryota Człowieku... Ty nawet nie zdajesz sobie sprawy jak rocznik '01 dostaje po dupie. Zwłaszcza ci w technikach.
-Ostatni bodajże rok starego programu nauczania więc nie można książek sprzedać.
-Nie załapaliśmy się dodatkowo na darmowe podręczniki.
-Przyszły dwa roczniki na raz więc z planami lekcji i korytarzami były ruskie jaja.
-Strajk nauczycieli przed maturami/egzaminami zawodowymi.
-Kwarantanna i beznadziejnie zdalne
  • Odpowiedz
obecnie młodzi są tak ruch*ni w dupę, że to jest szok. Jak nie jakieś reformy szkolnictwa pisane na kolanie, to później mizerna i nieudolna nauka zdalna, a na koniec nawet zwykłej studniówki nie będą mieli. Cieszę się, że etap szkolnictwa już dawno jest za mną.

@Iskaryota:

Właśnie fajnie mają, ja zazdroszczę, za moich czasów tak nie było kurła( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak nie strajk nauczycieli to jakaś pseudo
  • Odpowiedz