@twoi_oyciec: Nie widziałeś ani jednego? To ciekawe. Wyszukaj sobie takiego gościa jak Piotr Biedka z kanału chwdp. Tv i zobacz ile strajków już się odbyło, sam byłem na marszu o wolność 24.10 w Warszawie. Ze media nie trabia o tym nie znaczy że się nie odbywają protesty. Odbywają, na całym świecie ale media pokazują wyimaginowana rzeczywistość
Hahahha marsz o wolnosc. No nie moge.. Wcale nie jesteś szurem, w ogole. Z ivanem
@WujaTHC: drugiej takiej imprezy w życiu nie ma, to chyba najpiekniejsza noc mojego życia (no może w pierwszej trójce). Byłbym innym czlowiekiem gdyby ktoś mi to odebrał.
@Zarzutkowicz w szkole średniej bylbym jak w raju, gdybym mial takie warunki ( ͡º͜ʖ͡º) a nie jazda o 7 busem, by na 8 być i widzieć wciąż i wciąż znienawidzone osoby, z ktorymi nawet muchy w kiblu bym nie chciał ubić. Ale to tylko w średniej, bo gdybym tak mial na studiach, to zacząłbym sie pewnie udzielać na tsgu #przegryw xd
@Shatter: jak widać na załączonym obrazku - msze święta :)
Śmieszne, że wy widzicie tylko przez pryzmat "julki się nie najebią", a nie tego że kościół jest cały czas pandemii otwarty, a duża część gospodarki jest zamknięta
obecnie młodzi są tak ruch*ni w dupę, że to jest szok. Jak nie jakieś reformy szkolnictwa pisane na kolanie, to później mizerna i nieudolna nauka zdalna, a na koniec nawet zwykłej studniówki nie będą mieli. Cieszę się, że etap szkolnictwa już dawno jest za mną.
@Iskaryota: A to dopiero poczatek. Rynek pracy przy coraz wiekszym bezrobociu, powita ich strzalem w ryj
#studniowka
źródło: comment_1613503287T9JScTJ0g8Qhm5bfBjvZzn.jpg
PobierzHahahha marsz o wolnosc. No nie moge..
Wcale nie jesteś szurem, w ogole. Z ivanem
A ja nawet nie lubię imprez.
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: jak widać na załączonym obrazku - msze święta :)
Śmieszne, że wy widzicie tylko przez pryzmat "julki się nie najebią", a nie tego że kościół jest cały czas pandemii otwarty, a duża część gospodarki jest zamknięta
@Shatter: Tak
Komentarz usunięty przez moderatora
@arsze_nick: Wanna(kill) babcie #!$%@?? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
@Iskaryota: A to dopiero poczatek. Rynek pracy przy coraz wiekszym bezrobociu, powita ich strzalem w ryj