Aktywne Wpisy

Zgagarast +311
Kolega kupił mieszkanie 41m^2 w bloku w mieście wojewódzkim za ponad 500 000zł.
Jak pokazałem zdjęcia mamie, to zamrugała i wywiązała się taka rozmowa.
- Pół bańki za takie coś?
- Tak. Wyobraź sobie, że było najtańsze w okolicy, a w przeciwieństwie do reszty było po remoncie.
- Czyli to dlatego młodzi mówią, że nie stać ich na mieszkania.
Jak pokazałem zdjęcia mamie, to zamrugała i wywiązała się taka rozmowa.
- Pół bańki za takie coś?
- Tak. Wyobraź sobie, że było najtańsze w okolicy, a w przeciwieństwie do reszty było po remoncie.
- Czyli to dlatego młodzi mówią, że nie stać ich na mieszkania.

W jakich okolicach Polski mówi się "jo"?
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a paskudną osobę to widać jak spojrzysz w lustro Seba (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@monarchista: W takim razie wyciągać żywe. Sprawa rozwiązana. Nie można zmuszać kogoś, żeby przetrzymywał kogoś innego w środku.
@ethics: Chyba, że zobowiąże się, że będzie. A, że facet zrobi wszystko aby zamoczyć, aborcja prawna i tak byłaby martwa
Komentarz usunięty przez autora
@bigos555: co ma zamoczenie do ciąży? Jest coś takiego jak antykoncepcja dla ludzi którzy nie chcą dzieci. Tylko mi nie mów o zawodności...
@Amishia: no i widać, że jesteś głupią małolatą która nie myśli. Daj narzędzie aborcji prawnej dla mężczyzn, to żaden facet nie będzie płacił alimentów. Każdy będzie dokonywał aborcji prawnej co będzie skutkowało zmuszeniem kobiety do aborcji bo nawet 100zł od ojca nie dostanie na dziecko.
śmierdzi od Ciebie na kilometr trollem z młodzieżówki Lewicy.
typie, to Ty próbujesz w--------ć się komuś w życie i mówić co może zrobić z płodem, a co nie
@ethics: O czym ty piszesz? Nie możesz zrozumieć prostego zdania? Postulujesz prawną aborcję, a ja ci tłumaczę dlaczego to i tak byłby martwy przepis. Faceci i tak rezygnowali z tego prawa.
Zresztą, "zabicie" nieprzytomnej osoby na jej własnej życzenie to eutanazja. ¯_(ツ)_/¯
Płód zaczyna odczuwać ból od 26 tygodnia, świadomość jest osiągana później. I uwaga, osoba niepełnosprawna już żyje, nawet jeśli jest totalnym warzywkiem - to dalej żyje.
Komentarz usunięty przez moderatora