Aktywne Wpisy

Viarus_ +134
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +4
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

a paskudną osobę to widać jak spojrzysz w lustro Seba (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@monarchista: W takim razie wyciągać żywe. Sprawa rozwiązana. Nie można zmuszać kogoś, żeby przetrzymywał kogoś innego w środku.
@ethics: Chyba, że zobowiąże się, że będzie. A, że facet zrobi wszystko aby zamoczyć, aborcja prawna i tak byłaby martwa
Komentarz usunięty przez autora
@bigos555: co ma zamoczenie do ciąży? Jest coś takiego jak antykoncepcja dla ludzi którzy nie chcą dzieci. Tylko mi nie mów o zawodności...
@Amishia: no i widać, że jesteś głupią małolatą która nie myśli. Daj narzędzie aborcji prawnej dla mężczyzn, to żaden facet nie będzie płacił alimentów. Każdy będzie dokonywał aborcji prawnej co będzie skutkowało zmuszeniem kobiety do aborcji bo nawet 100zł od ojca nie dostanie na dziecko.
śmierdzi od Ciebie na kilometr trollem z młodzieżówki Lewicy.
typie, to Ty próbujesz w--------ć się komuś w życie i mówić co może zrobić z płodem, a co nie
@ethics: O czym ty piszesz? Nie możesz zrozumieć prostego zdania? Postulujesz prawną aborcję, a ja ci tłumaczę dlaczego to i tak byłby martwy przepis. Faceci i tak rezygnowali z tego prawa.
Zresztą, "zabicie" nieprzytomnej osoby na jej własnej życzenie to eutanazja. ¯_(ツ)_/¯
Płód zaczyna odczuwać ból od 26 tygodnia, świadomość jest osiągana później. I uwaga, osoba niepełnosprawna już żyje, nawet jeśli jest totalnym warzywkiem - to dalej żyje.
Komentarz usunięty przez moderatora