Aktywne Wpisy
sieporobilo +649
jaavi666 +27
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Osoby dokonujące aborcji zazwyczaj wiedzą, że tego chcą. Każdy ma swój powód. Ktoś ma już dzieci i nie chce więcej. Ktoś właśnie się dowiedział, że jego dziecko będzie nieuleczalnie chore i chce oszczędzić tego dziecku i sobie. Ktoś inny właśnie w tym momencie nie może sobie na dziecko pozwolić. Powodów jest mnóstwo, a każdy jest ważny.
I mimo że przeważająca liczba kobiet czuje ulgę i szczęście po tej decyzji to nie zawsze tak jest. Jeżeli ktoś jest w sytuacji, że ma wątpliwości, chce porozmawiać, to różowa jednego z mireczków (jeżeli zechce, to się ujawni) jest psychologiem i pomaga takim osobom. Zainteresowanych zapraszam pod link, który zamieszczę w komentarzu. Jest to grupa wsparcia na facebooku, gdzie każdy może porozmawiać. Odnajdą się tam również osoby, które straciły dziecko w wyniku naturalnego poronienia. Bez oceniania i bez hejtu. :)
Jeżeli jesteś w niechcianej ciąży lub wiesz, że dziecko będzie miało wady letalne lub będzie ciężko i nieuleczalnie chore, to pamiętaj - nie jesteś sama!
8/31
#aborcja #codziennepowiedzkomus <- tag do czarnolistowania
PS. Kochani, wiem, że jest plaga wpisów pod tym tagiem. Zgłosiłam już przez zakładkę kontakt prośbę o nadanie mi tagu autorskiego, ale niestety od dwóch dni cisza. :(
Pozwolę sobie zawołać @a__s z pytaniem czy jest szansa, aby coś ruszyło w tej sprawie?
@ryo1987: Osoba nieprzytomna też nie może decydować o czymkolwiek, a jednak ich nie zabijamy.
Codzienny + ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Amishia: aborcja to morderstwo nienarodzonego dziecka
ty nie masz prawa zabijać człowieka w życiu płodowym
Lewica chce aborcji na życzenie bo kobieta powinna móc decydować o swoim ciele! Prosze bardzo, a równocześnie lewica jest przeciwko temu zeby kazdy mogl kupic bez recepty leki i żrec co chce i ile chce. A przecież moje ciało, moja sprawa. Lewica jest przeciwna zniesieniu przymusu zapinania pasów. Przeciez moje ciało moja sprawa, chce
Nie ma czegoś takiego.
A ten debil od zgłoszenia do prokuratury xD
Jakby ktoś ci problemy jakimś cudem robił (choć nie ma na to szans ale kto wie co ten #!$%@? rząd zrobi) to ogarniemy pomoc prawną także keep going.