Aktywne Wpisy

JAuStURYErSE +44
Dlaczego oni zawsze suszą gdzieś poza zabudowaniami, gdzie nie ma ludzi, chodniki odseparowane od jezdni, bezpieczna droga i jeszcze się tym oficjalnie chwalą (foto z FB Komenda Miejska Policji w Suwałkach)? Widzieliście kiedyś żeby suszyli w centrum miasta, przy szkole albo przy niebezpiecznym przejściu dla pieszych? Dlaczego, zamiast postawić fotoradar, policjant musi robić za stojak dla suszarki?
#polskiedrogi #policja
#polskiedrogi #policja
źródło: bagieta
Pobierz
jjbub +96
Proste bo chłopskie
Śniadanie w górach. Dużo się napracowałem żeby wwieźć je do góry. Jak oceniacie?
#gory #chlop #spierdotrip
Śniadanie w górach. Dużo się napracowałem żeby wwieźć je do góry. Jak oceniacie?
#gory #chlop #spierdotrip
źródło: IMG_5243
Pobierz

źródło: comment_1612540139m1SOmuu05OYosUGPtt4uDk.jpg
PobierzJa informuję, że można. Dawno wyrosłam z trollowania, a jeszcze dłużej nie zaliczam się do młodzieży. Ale dziękuję za komplement.
Aha, nikt nikogo nie zabija. Aborcja to usunięcie płodu.
Komentarz usunięty przez moderatora
A za obrażanie się pożegnamy. Życzę Ci, abyś kiedyś zaakceptował, że nie masz i nigdy nie będziesz miał prawa decydować o innych osobach.
źródło: comment_1612544280nMYeZNdQc4q0EafJFNs0am.jpg
Pobierzźródło: comment_1612544991trqzG0ehDb57NSh0D8vWTV.jpg
Pobierz@cukrowyburakatakuje: Wypad talibie.
typie, to Ty próbujesz w--------ć się komuś w życie i mówić co może zrobić z płodem, a co nie
@Amishia: Zapomniałaś dopisać: nie dotyczy nienarodzonych.
Post zgłoszony do @Moderacja. A zgłaszał już ktoś ten do prokuratury czy tylko te wcześniejsze?
Dokładnie jestem tego samego zdania. Dlaczego zatem lewica zabrania dzieciom brania udziału w polowaniach? Przecież dziecko ma prawo decydowania o swoim ciele. Ha tfu na hipokryzję.
Dziecko może decydować o tym co jest dopasowane do tego wieku. Czyli o tym jaką zabawką się pobawić czy jaką bajkę obejrzeć.
Rozumiem jedną stronę, bo rzeczywiście to są widoki drastyczne i MOIM zdaniem dzieci nie powinny ich oglądać. Rozumiem też drugą stronę, bo niektórzy uważają na przykład, że to tradycja, z którą należy oswajac dzieci od małego. Nie
źródło: comment_1612549993W1vk3guP8La4CMglOZEOig.jpg
Pobierz