Wpis z mikrobloga

• 288
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@szpongiel: zielsko palone codziennie niszczy banie i robi z człowieka warzywo
Widziałem przemianę kumpli Jaraczy z ogarniętych 16-18 latków w 20 latków którzy gubili wątek. No ale przecież ziółko to samo zdrowie.
Koniec tematu. Leczenie raka cholerą mija się z celem.

@Artevalde: a Ty już swoje w życiu wypiłeś.
I tego się trzymaj póki jeszcze masz dla kogo trzeźwieć.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Gruby_Wujo: to jest akurat powszechnie wiadomo, że nieletni nie powinni ani pić ani jarać gdyż powoduje to problemy rozwojowe w młodym wieku, które trudno później naprawić.
Czy OP jest niepełnoletni czy o czym my tu mówimy?

Poza tym nie substancje ale ilość ma większe znaczenie. Jak ktoś jara dzień w dzień dużo i cały dzień to chyba nie zaskakuje, że przestaje kontaktować. Tylko jaki to ma związek z tematem?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@szpongiel: widzę, że zielsko nieźle Ci spralo mózg skoro ciągle bronisz tego syfu
A co do związku z tematem - nie leczy się raka cholerą.
Z jednego nałogu op wejdzie w drugi.

I później będzie p-------c głupoty ze zielsko takie dobre i super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Gruby_Wujo: wskaż gdzie napisałem choć raz, że zielsko jest super. Czy w ogóle przeczytałeś (ze zrozumieniem) moje tu komentarze?
Nawet jak OP zastąpi jeden nałóg drugim, na co według zalinkowanych danych jest dwukrotnie mniejsza szansa, niż że całkiem się pozbędzie nałogu, to lepiej żeby zdechł na marskość wątroby czy o co chodzi?
  • Odpowiedz
  • 0
@Gruby_Wujo: jeśli zarażenie cholerą dawałoby 66% szans na wyleczenie raka, a potem można by już bez problemu wyleczyć cholerę, to myślisz że by się w ciężkich przypadkach raka tego nie robiło?
  • Odpowiedz