@EricCartman69: Na początku miałem zasadę, że zero w tygodniu (więc sam wiesz co oznaczał weekend). Potem jedno, dwa, pięć itd. A na końcu nawet nie liczyłem.
@suqmadiq2ama wlasnie mam juz problem i czuje smak piwka... hydroksyzyna 25mg na tydzien powinna zalatwic problem z w-----m, pozniej licze, ze samo przejdzie
@suqmadiq2ama na razie zostane przy hydro~, Żona jakby zobaczyła relkę to moglaby wpaść w panikę. I tak już to piwkowanie nadszarpnęło jej nerwy. Dziś jak w dni poprzednie pocwiczylem cos z youtube. Z jednej strony zimne piwsko by siadło, z drugiej- nie kazdy normalny mlody czlowiek przed spaniem wali 4 piwa, ba- nie kazdy wali 1 piwko nawet co drugi dzien. Przepraszam za ten moj wysryw, ale moze to jakos pomoze
@szalonyonanista o kurcze, dziękuje. Bardzo mi milo :) Wlaśnie wieczory w trzezwosci, ranki sa piekne (te kilka, raptem), pytanie jak to dlugofalowo wplynie. Dzieki Mirku.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Dziś jak w dni poprzednie pocwiczylem cos z youtube. Z jednej strony zimne piwsko by siadło, z drugiej- nie kazdy normalny mlody czlowiek przed spaniem wali 4 piwa, ba- nie kazdy wali 1 piwko nawet co drugi dzien.
Przepraszam za ten moj wysryw, ale moze to jakos pomoze
@gottie: Tak dokładnie, to że wiesz że problem masz to już machina rusza i będziesz sobie to układał we łbie
Wlaśnie wieczory w trzezwosci, ranki sa piekne (te kilka, raptem), pytanie jak to dlugofalowo wplynie. Dzieki Mirku.