Wpis z mikrobloga

Siema Mirasy,

obiecałem dodać zakończenie mojego problemu ze zmywarką. W niedzielę masa Mireczków próbowała mi pomóc w komentarzach a druga połowa kręciła gównoburzę na #elektroda zakończoną banem na pisanie typa z rangą SPECJALISTA AGD (coś chyba jak "Sum" na forum wędkarskim) xD

Tutaj link do wpisu. Podsumowując: Zmywarka działa.

Więcej info:
- Wczoraj zadzwoniłem do whirlpoola o wezwanie serwisanta i kontakt do niego, bo chciałem wyciągnąć sposób na reset.
- Typowa Aneta na infolinii udzieliła porady w stylu "proszę wyciągnąć wtyczkę z gniazdka, jak nie pomoże to oddzwonić", ale przyjęła zgłoszenie i dała tel do serwisu.
- Uczciwy Pan Serwisant mówi że z poradami musi poczekać na nr zlecenia od whirlpoola, ale ogarniemy...
- ... bo te siłowniki padają jak szmaty i jeśli się nie schował to na pewno się zmielił w środku.
- Ma taki siłownik na stanie, wrzuci do swoich klamotów żeby mieć na wymianę.
- Dzisiaj tel z serwisu - dostali zlecenie, a Pan Serwisant akurat będzie w okolicy może zajrzeć.
- 15 minut roboty koło południa, z czego większość czasu zajeło wysunięcie zmywarki na kilka cm spod blatu.

Chciałem żeby mi zostawił stary siłownik żeby go wybebeszyć i tu wrzucić foty, ale niestety muszą je zdawać szczególnie w tak wczesnym okresie gwarancji.

Ponoć jeśli serwisant nie może przyjechać szybko, każe wbić tego pindola młotkiem do środka niszcząc go całkowicie, ale umożliwiając użycie zmywarki xD

Dziękuję wszystkim komentującym ( ͡° ͜ʖ ͡°) szczególnie najbardziej chyba aktywnym i śmieszkującym @testovirondepot @Felonious_Gru
Kilka osób prosiło o info z zakończenia, lub maja podobne zmywarki - wołam @qhardyq @Mileniusz @Kontestator
@snx i @DonRzoncy - trafiłeś szklaną kulą

Kilka osób też oferowało inaczej pomóc - dziękuję - @BiletNaKrucjate @Drail no i @ghazi - Ty nie wiem czy trollowałeś z tym delikatnym wciskaniem na siłę tego pindola, ale coś chrupnęło jak próbowałem, już myślałem że po gwarancji xD Czułem się jak ten typ co próbował kierę z wieloklinu w bmw ściągać za poradami Mirków Tu link ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#agd #zmywarka #bekazelektrody #wykopefekt
Seraphiel - Siema Mirasy,

obiecałem dodać zakończenie mojego problemu ze zmywarką....

źródło: comment_1609860344jBv9RGcel8IddCsYxyTY6i.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Seraphiel: Ciekawe czy to inwencja serwisanta czy kogoś wyżej? Możliwe że góra poleca tak robić, co by użytkownik się nie pieklił że 2 tygodnie nową zmywarką zmywać nie może. Jeszcze by mówił źle o firmie... Tak czy siak kogoś chyba coś boli.
  • Odpowiedz
@Seraphiel: doczytałem ten temat na elektrodzie :

Cytowany tekst...P.S. Kol. dominowave podał wskazówkę w którym kierunku autor postu powinien szukać rozwiązania i jeszcze raz podkreślę : autoryzowany serwis ma zasady współpracy z producentem których łamać nie może.

no jakoś żadnej wskazówki w tej tępej wypowiedzi tego debila nie znalazłem, a w naprawie AGD/aut/jakichś manualnych prac jestem dosyć biegły, więc aż szkoda strzępić ryja() a skoro Tobie
  • Odpowiedz
Kolega "dominowave" stwierdził, że zapewne niniejsza popularność nie przysparza mu zbytnio renomy i przechrzcił się na "skryn" ;)

Nie spokorniał za bardzo więc jeżeli ktoś chciałby przejrzeć jego twórczość to można zapoznać się z nią i wybrane posty zgłosić:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/search.php?search_author_id=3427540&showresults=posts

FYI:
@Drail, @thewickerman88, @Felonious_Gru, @ashmedai, @wszyscy, @L3gion, @slapdash, @dem0n_p4vulo, @bulkaa, @Kurama, @
  • Odpowiedz