Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Minieri +310
Ronaldo przewrotko-nożycami, Portugalia - Polska 5:0
Mirror: https://streamin.one/v/e7af13a2
#mecz #golgif #reprezentacja #liganarodow
Mirror: https://streamin.one/v/e7af13a2
#mecz #golgif #reprezentacja #liganarodow
obiecałem dodać zakończenie mojego problemu ze zmywarką. W niedzielę masa Mireczków próbowała mi pomóc w komentarzach a druga połowa kręciła gównoburzę na #elektroda zakończoną banem na pisanie typa z rangą SPECJALISTA AGD (coś chyba jak "Sum" na forum wędkarskim) xD
Tutaj link do wpisu. Podsumowując: Zmywarka działa.
Więcej info:
- Wczoraj zadzwoniłem do whirlpoola o wezwanie serwisanta i kontakt do niego, bo chciałem wyciągnąć sposób na reset.
- Typowa Aneta na infolinii udzieliła porady w stylu "proszę wyciągnąć wtyczkę z gniazdka, jak nie pomoże to oddzwonić", ale przyjęła zgłoszenie i dała tel do serwisu.
- Uczciwy Pan Serwisant mówi że z poradami musi poczekać na nr zlecenia od whirlpoola, ale ogarniemy...
- ... bo te siłowniki padają jak szmaty i jeśli się nie schował to na pewno się zmielił w środku.
- Ma taki siłownik na stanie, wrzuci do swoich klamotów żeby mieć na wymianę.
- Dzisiaj tel z serwisu - dostali zlecenie, a Pan Serwisant akurat będzie w okolicy może zajrzeć.
- 15 minut roboty koło południa, z czego większość czasu zajeło wysunięcie zmywarki na kilka cm spod blatu.
Chciałem żeby mi zostawił stary siłownik żeby go wybebeszyć i tu wrzucić foty, ale niestety muszą je zdawać szczególnie w tak wczesnym okresie gwarancji.
Ponoć jeśli serwisant nie może przyjechać szybko, każe wbić tego pindola młotkiem do środka niszcząc go całkowicie, ale umożliwiając użycie zmywarki xD
Dziękuję wszystkim komentującym ( ͡° ͜ʖ ͡°) szczególnie najbardziej chyba aktywnym i śmieszkującym @testovirondepot @Felonious_Gru
Kilka osób prosiło o info z zakończenia, lub maja podobne zmywarki - wołam @qhardyq @Mileniusz @Kontestator
@snx i @DonRzoncy - trafiłeś szklaną kulą
Kilka osób też oferowało inaczej pomóc - dziękuję - @BiletNaKrucjate @Drail no i @ghazi - Ty nie wiem czy trollowałeś z tym delikatnym wciskaniem na siłę tego pindola, ale coś chrupnęło jak próbowałem, już myślałem że po gwarancji xD Czułem się jak ten typ co próbował kierę z wieloklinu w bmw ściągać za poradami Mirków Tu link ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#agd #zmywarka #bekazelektrody #wykopefekt
@thewickerman88: nie wchodź tam więcej xD
@Seraphiel: to jest ta tajemna wiedza z 2137 poziomu wtajemniczenia której ten Stefan tak zazdrośnie "szczegł" XD
Serwis to zewnętrzna firma - dostają zlecenia od pewnie wielu producentów - w ramach gwarancji - i od użytkowników pogwarancyjne. Więc trochę rozumiem że jak użytkownik im płacze do słuchawki "panie, jak za 2 tygodnie, zmywarka potrzebna na już!", To są w stanie poradzić "no dobra, wciśnij pan ten plastik na chama albo wbij młotkiem,