Aktywne Wpisy
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #programista30k
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie

Misaka +104
Kebab do oceny
źródło: 1000010790
Pobierz

CONTINENTAL Race King CX 35mm 28"
Wydają się dobre do moich potrzeb. Rower to Triban RC520
Po otrzymaniu troszkę się zawiodłem/zdziwiłem.
Chodzi o te włoski. Rozumiem, że to efekt uboczny produkcji, no ale jakoś tak średnio mi to siedzi, szczególnie, że zastosowanie to głównie wyboisty asfalt, kostka brukowa i wszelkiej maści krawężniki, dziury, kałuże, ubytki. Czasem zdarza się błoto i zasyfione pobocza. Od czasu do czasu jednak wpadam na piękną, świeżą ścieżkę rowerową aby nabrać prędkości.
No ale z tymi włoskami to tak średnio (mam wrażenie, nie mam doświadczenia).
Będą trochę prawdopodobnie haczyć o ramę. (same włoski)
Oponek nie mogę już zwrócić (chyba... bo było kupione na firmę).
Stąd pytanie. Czy te włoski odpadną po kilkunastu pierwszych kilometrach? (widzę to średnio pozytywnie i nie równomiernie)
Ogólnie mam ochotę wziąć piwko, włączyć dobrą muzykę i cholernym obcinaczem do paznocki poupitalać te włoski siedząc kilka godzin.
Aktualnie zamontowane posiadam oponki 37mm SCHWALBE Delta Cruiser Plus aleee one niestety słabo sprawdzają się w zimie (ślisko) i cholernie zbierają wszelki syf z nawierzchni.
Jak żyć?
#rower #triban #szosa #gravel
źródło: comment_1609687055YPxMz6g62uAYQWcUC3PHNn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora