Aktywne Wpisy

dybligliniaczek +400

iKinsure +253
🏆 Firma KOMPLEXMŁYN przez dekadę działalności zdobyła dwa certyfikaty jakości, dołączając do grona najlepszych firm w branży młynarskiej w Polsce. To nie tylko jubileusz – to dowód na lata ciężkiej pracy, rozwoju i zaufania klientów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wagrowiec #integracja #praca #pracbaza
#wagrowiec #integracja #praca #pracbaza

#polska #gorzkiezale #pracbaza #zarobki #chlewobsranygownem
źródło: comment_1609673153ieqjDwldqCfA25klGChfEx.jpg
Pobierz@zeusAmadeusz: Nie bardzo. Dyżury na WSZYSTKICH przerwach są obowiązkowe w każdej szkole.
pogratulować!
@miki4ever: gdzie ty wyczytales ze stawka nauczyciela jest netto?
@Voxen: Nigdzie, nic takiego nie pisałem.
@Voxen: Ok, juz widze co sie stalo. Wykop z jakiegos powodu ucial cytowanie i jedno zdanie wylecialo. To nie ja pisalem, to byl cytat z osoby do ktorej pisalem.
Komentarz usunięty przez autora
@wookasz98: xD
Sprawdziany i zadania w formie testów, co by nie trzeba było ręcznie tego sprawdzać.
Lekcja w postaci filmików przygotowanych przez ministerstwo i ewentualnie 5 min Q&A z ekspertem na
chciałęm też zauważć, że ja biednego lekarza to ostatni raz w 2002 roku widziałem
( ͡° ͜ʖ ͡°)
18 x 45 to lekcje. Dodaj do tego sprawdziany kartkówki rady komisje konspekty plany nauczania i resztę papierowej roboty
200 złotych płacisz Ty. I płacisz brutto. Obstawiam, że lekarz z tych pieniędzy dostaje górę połowę a połowę bierze przychodnia na utrzymanie się (czynsze, prąd, sprzęt, materiały, pracownicy generujący koszty jak sprzątaczki, recepcja itd.). Zostaje więc 100 złotych brutto. Od tego odejmujemy 23% VATu, więc zostaje 77 złotych i od tego odejmujemy podatek dochodowy. Zostaje jakieś 62 złote na rękę. Nadal sporo jak na 15 minut
mam na mysli nauczyciela