Aktywne Wpisy

#randki Idę dzisiaj z dziewczyną poznaną w pracy (McDonald) na randkę do kina. Ukrainka, ale zna bardzo dobrze polski i jest na prawdę ładna. Jakieś rady? Ostatni raz byłem na randce z dwa lata temu xD

Gawith_Apricot +114
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#polska #gorzkiezale #pracbaza #zarobki #chlewobsranygownem
źródło: comment_1609673153ieqjDwldqCfA25klGChfEx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@zeusAmadeusz: Powiem szczerze, że nie wiem czyj to wymysł ale zgadzam się, karta nauczyciela robią więcej krzywdy niż pożytku.
Komentarz usunięty przez autora
Nauczyciel z tytułem magistra to równie dobrze przedszkolanka w pierwszej pracy po studiach
Lekaz STAŻYSTA który po specjalizacji będzie tyle zarabiał w 3 dni
@suwer: to w pracy gdzie robisz też ci odejmują przerwy 2 x15min, bo w szkole nauczyciel większość przerw musi stać na dyżurze, i pilnować dzieciaki na przerwie, a jak masz 13 klas to licząc kartkówka 1 w tygodniu, sprawdzian 2 w m-cu, i klasówki 1 m-c, to się robi trochę tego, dodaj do tego grupy co najmniej 2, i jedziemy., a w dobie internetu nie
Tymczasem stawka lekarza rezydenta to około 4800zł brutto, kilka stówek więcej niż w Lidlu.
Dlaczego przykładowy lekarz w S----------e, który na wszystko przepisuje antybiotyk miałby zarabiać dużo? Dlaczego nauczyciel, który czyta podręcznik i każe go przepisywać do zeszytu od 20 lat, bo nie ma innego pomysłu na lekcje, miałby dużo zarabiać?
Taką samą pracę wykonałby asystent googla. A ile oszczędności by było dla budżetu