Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +236
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +50
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

#koronawirus
@Niedozdarcia2: Szur szur! Laska piszę, że facet nie miał korony bo jej rodzina tak twierdzi, ma pewność Z OBSERWACJI xD już przemilczę fakt, że
https://stolikwolnosci.pl/who-ostrzega-przed-zawodnym-testem-pcr-i-jego-niewlasciwym-uzyciem-w-diagnostyce/
https://stolikwolnosci.pl/przelomowe-potwierdzenie-test-pcr-nie-wykrywa-sars-cov-2/
A teraz szuraj...do lekcji :)
Nie można przeciwstawiać dwu różnych określeń - pochodzenia infekcji - "zakażenie wirusowe" i następstw klinicznych tego zakażenia - "sepsa". Stwierdzenie, że pacjent "nie zmarł na koronawirusa, tylko na sepsę" jest niezgodne z podstawowymi pojęciami medycyny zakażeń, których od lat uczymy studentów zawodów medycznych. Ważne jest zrozumienie, że sepsa nie jest chorobą, a zespołem objawów" - podkreśla prof. dr hab. n. med. Andrzej Kübler, prezes Stowarzyszenia na
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@PiersiowkaPelnaZiol: Akurat na wieńce to niekoniecznie. Ale np urna jest tansza od trumny i być może miejsca wystarczy żeby ją wcisnąć do grobu kogoś bliskiego z rodziny i windy też nie potrzeba i 4-6 chłopa do zaniesienia trumny nad grób.
Zapoznaj się z treścią źródła, czy to już za trudne? :)
Co to reszty to raczej marna próba ośmieszenia mnie, bo nigdy nie pisałam o tym, że ziemia
@goodOldSaracen: Znam przypadek że u znajomego ktoś po w-------u wykitował. 3 dni leżał martwy w ich piwnicy. Nawet się zbytnio nie interesowali dlaczego kogos nie ma w domu.
@Niedozdarcia2: Myślę że paszporty zdrowia i placenie cipem to jeszcze nic. W chiny w grudniu moglo się coś wydarzyc calkowicie