Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +170
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1608099170D1UDYiZueSRt6G1FDgD1b1.jpg
PobierzJak krytycznie podchodzę do takich opinii, to o Panu Kucharzu słyszałem od znajomych podobnie - może nie buc, ale cyniczny zblazowany człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Krakowie na klubach z 15 lat temu jak wpadł, zaczął roztaczać tak bardzo swój gwiazdorski blaski ze postanowił przepychać ludzi na siłę i wbić się w kolejkę do baru.
Trafił na kumpla dość rosłego który zasadził mu plaskacza w potylice na tyle silnego że pan Makłowicz grzecznie postanowił pójść na koniec kolejki.
Znam go w sumie tylko z tej strony i nigdy nie rozumiałem wykopowej fascynacji tym pajacem
@mlynek_do_landrynek: O kurde ale bym se rosołu z grysikiem zjadł. Tego już ze 30 lat nie jadlem.
@hniedziela546: Wśród starszych ludzi, którzy potrafią obsługiwać internet, już zaliczył swego rodzaju "cykl mikroblogera", bo uczestniczył w marszach kobiet, no i miał opaskę ****, jego poglądy to raczej nie jest wielka zagadka i można się domyślić, że prędzej czy później na wykopie też przestanie być lubiany.
@plnk: bzdura. Nie wierz w takie plotki. Makłowicz jest super miłym gościem! :)
@bolczan:
Miałem okazję rozmawiać z nim około 30 minut, bardzo spoko człowiek. Czy taki jest na codzień? Tego nie wiem, ale podczas rozmowy bardzo spoko :)