@Mack_Lanegan: podzieliłem się tylko informacją zasłyszaną od osób, które miały z Robertem styczność. Nie mam zamiaru obalać żadnego mitu, raczej uczulać na to, że przed kamerą ludzie mogą być zupełnie inni niż przy współpracy czy prywatnie. Pisanie niemiłych rzeczy nie poprawia mi nastroju.
Jak krytycznie podchodzę do takich opinii, to o Panu Kucharzu słyszałem od znajomych podobnie - może nie buc, ale cyniczny zblazowany człowiek ( ͡°͜ʖ͡°)
@Slover: Trzeba się zastanowić jakbysmy my reagowali w takiej sytuacji. Nie wyobrażam sobie, żebym na wakacjach czy na zakupach musiał co chwilę przystawać z uśmiechem na ustach i robić sobie z każdym zdjęcia. Podejrzewam że każdy prędzej czy później byłby już mocno zmęczony i w-------y taka sytuacja i miał już dość
@plnk: W Krakowie na klubach z 15 lat temu jak wpadł, zaczął roztaczać tak bardzo swój gwiazdorski blaski ze postanowił przepychać ludzi na siłę i wbić się w kolejkę do baru. Trafił na kumpla dość rosłego który zasadził mu plaskacza w potylice na tyle silnego że pan Makłowicz grzecznie postanowił pójść na koniec kolejki. Znam go w sumie tylko z tej strony i nigdy nie rozumiałem wykopowej fascynacji tym pajacem
@plnk: Oj takie sranie. Jak wychodzę gdzieś ze znanymi znajomymi to co minutę ktoś podchodzi i prosi o foty. Tylko czasem chcesz spędzić czas normalnie albo się spieszysz i ja wiem że każdy zawsze chce sobie pogadać albo mówi żeby cośtam zrobili. Ale nawet zdarzało się że byliśmy już po prostu zmęczeni i o---------y setnego fana z kolei i też spotkaliśmy się z komentarzami że chamstwo i buractwo.
@plnk: a ja jestem właśnie osobą która zna go osobiście i Robert żadnego wybujałego ego nie ma ani nie jest bucem, no ale widzę że wiele osób by tego chciało.
ciekawe kiedy makłowicz zaliczy cykl mikroblogera, bo nie ma co ukrywać dotyczy on również często wrzucanych przez wykop osob
@hniedziela546: Wśród starszych ludzi, którzy potrafią obsługiwać internet, już zaliczył swego rodzaju "cykl mikroblogera", bo uczestniczył w marszach kobiet, no i miał opaskę ****, jego poglądy to raczej nie jest wielka zagadka i można się domyślić, że prędzej czy później na wykopie też przestanie być lubiany.
źródło: comment_1608099170D1UDYiZueSRt6G1FDgD1b1.jpg
PobierzJak krytycznie podchodzę do takich opinii, to o Panu Kucharzu słyszałem od znajomych podobnie - może nie buc, ale cyniczny zblazowany człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Krakowie na klubach z 15 lat temu jak wpadł, zaczął roztaczać tak bardzo swój gwiazdorski blaski ze postanowił przepychać ludzi na siłę i wbić się w kolejkę do baru.
Trafił na kumpla dość rosłego który zasadził mu plaskacza w potylice na tyle silnego że pan Makłowicz grzecznie postanowił pójść na koniec kolejki.
Znam go w sumie tylko z tej strony i nigdy nie rozumiałem wykopowej fascynacji tym pajacem
@mlynek_do_landrynek: O kurde ale bym se rosołu z grysikiem zjadł. Tego już ze 30 lat nie jadlem.
@hniedziela546: Wśród starszych ludzi, którzy potrafią obsługiwać internet, już zaliczył swego rodzaju "cykl mikroblogera", bo uczestniczył w marszach kobiet, no i miał opaskę ****, jego poglądy to raczej nie jest wielka zagadka i można się domyślić, że prędzej czy później na wykopie też przestanie być lubiany.
@plnk: bzdura. Nie wierz w takie plotki. Makłowicz jest super miłym gościem! :)
@bolczan:
Miałem okazję rozmawiać z nim około 30 minut, bardzo spoko człowiek. Czy taki jest na codzień? Tego nie wiem, ale podczas rozmowy bardzo spoko :)