Aktywne Wpisy

fervi +583
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz
simplequestion +74
#gielda #heheszki #inwestycje
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.

źródło: comment_1608099170D1UDYiZueSRt6G1FDgD1b1.jpg
Pobierz@plnk: od osób, które go poznały dowiedziałem się, że Pan Robert jest jeszcze lepszym człowiekiem ze złotą duszą niż przed obiektywem.
Natomiast można powiedzieć, że wybujałe ego ma jego syn, sądząc po opiniach kolegów krążących w necie.
@Slover: nie każdy to lubi. Jest na zakupach to chce zrobić zakupy, a nie robić zdjęcia z każdym ¯\_(ツ)_/¯
@Slover: w "Cafe Museum" sam opisywał jak słysząc Polaków za granicą się zwijał, bo miał dosyć ludzi po raz setny pytających "hehehe panie Robercie co tam dzisiaj gotujemy".
Jak bylam ostatnio w Łebie, to w jednej ze smażalni pojawil sie aktor z serialu "Lombard", wraz z dziewczyną. Nic nie zdarzyli zamówić, a juz kolejka się ustawiła. Samo poruszenie gawiedzi bylo takie jakby papaj co najmniej przyjechal xD
@Slover: xD Pierwsze słyszę
Czujesz się lepiej, że obaliłeś mit Maklowicza? :)