Aktywne Wpisy

Fimke +1786
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

![Zielony Ład to wzrost cen. Polacy już to wiedzą! [BADANIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc917371ff8caf38e2511927d25255a6255fc53ffee739030d11c82c43368707,q80.jpg)

Chciałem wiele razy odchodzić ale coś mnie trzyma tu, aż przeżyłem wszystkich którzy wieszczyli mi skasowanie konta.
Obiecałem że będę z wami do samego końca, i nie potrafie się wyłamać z postanowienia.
Życie ciężkie ale trza pędzić do przodu. Na wsi nie można, więc chociaż na wykopie prę
prę przed siebie, nigdy nie zwątpiłem.
Non serwiam, to my tu kreujemy portal
Co drugi dzień gorące, tysiące plusów - ale to bez znaczenia gdybym nie miał was przy sobie. Tu się tworzy pro publico bono, no wallet
Więc wypada mi podziękować że jesteście ze mną wariaty
Co tu mi bez was? Co tu mi samemu ? No nic
@PeknietaMorda @Cybek-Marian @SlodkiSarmata @elf_pszeniczny @LajfIsBjutiful @FatherJack, @Anonymous123232, @milkas98 @michal1498, @CulturalEnrichmentIsNotNice, @Flutter_M_Shydale, @opad, @mieszkamzmamusia, @Ignite, @Panoxar , @regal20 @mniejniz0, @Arcymag_Pozytyw, @TylkoTakiNeek @bakayarou @kogut_20 @michau507
@hansschrodinger @Gaidemski @Zielonka696969 @Vojciechowski @wypokk_ @JestemPrzegrany @Jiovanny @Gandern @sebsossj @murzyn_w_solarium @Wiejski_Druid @Patromi @Isilmo @NarcoPolo @Felixu @TechPriest
@Blackpill_RAW @Eigerstand @kamil150794 @Koniec_przegrywania @PietrekBoski @Kosmiczny_pies_Kazak
@Saynighte @Jackdanielov @Deleter29 @Leevvir @kosmiczny_dzejson @bitcoholic @GruzinskiMalarz
@JamnikWallenrod @UberSoldat @AlojzyKoniowal @panzyd @podejrzewam_ze_bedzie_magik
@xmadesio @Maurycy_Gottielb @Liamdot @krystiano_ps3 @Knamga_z_wadom_wymowy
@milkas98 @Czomolungman @Onii-chan-san_Senpai @Halfdead2137 @achaseek @Another_One
@Magmie @Andy_Rosenbaum @harrisshusbando @LittleStulej @KillzoneJ @JoginMizogin @ZielonyMazak
@LordDominatus @PrzegrywNaErasmusie @Slavcel @Przygrywnafide @mazx @Profanumopus
@Sharpovel @PonuryKos123 @PluszowyPrezes @matkaPewnegoMirka @BursztynowyLubrykant @przeor22
@Anty_bialorycerzyk @Lolistatrolista @AnotherBrickInTheWall @Qbanek1 @Flutter_M_Shydale
@ZdejmijTenAbazur @Bob_Rooney @czypiendziesiat @Trybun_Plebejski @FarmaceutaAmator @Tytanowy_robak
@wolfkida @Teutonic_Reich @Kozikiewicz @Shakyor @Piotr-roladynski @ruskizydek @Konkaki @Graner
@Dudleuss @Eisenbahnfahrzeugfuhrer @MshL
#blackpill
#przegryw
źródło: comment_1607024931uK6PlHrCyYxbIdbpAPCdij.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
graty
W---a na twój przyjazd do Breslau cały czas się chłodzi( ͡° ͜ʖ ͡°) gratki za dziewiętnaske( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przykro ale cóż...
ty byłeś taki pewniaczek że z automatu cię w pierwszej linijce wpisałem :)
Gratuluję wytrwałości i życzę co najmniej 100 tysięcy postów
Czuję że przed wiosną zdążysz