Wpis z mikrobloga

Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (,)

#kiciochpyta #praca #poznan
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?

Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.

Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.

Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (,)

@Fimke: Okręg warszawski to faktycznie dziwne miejsce. Pod Warszawą
  • Odpowiedz
@tonawegla: 8k brutto dla pracownika, to będzie ~10k dla pracodawcy. A jakieś szkolenie? Narzędzia? Wdrożenie? Masz jakieś dodatki, bonusy, premie, benefity :)
  • Odpowiedz
@Fimke: pokaż cv, podpowiemy czy jest wszystko git. Dodatkowo, jeśli na olx wysyłasz jedynie cv bez ani słowa tekstu to jesteś w gronie 300 innych kandydatów na to samo miejsce. Pisz coś o sobie w kontekście stanowiska na jakie aplikujesz, to już cie postawi wyżej.
  • Odpowiedz
@symis: wiadomix. Każdy pracownik zużywa 5k co miesiąc na wdrożenie/szkolenia/narzędzia xD
Pierwszy kolega rzucił dobrymi przykładami typu multisport i luxmed ale to są koszty rzędu 500 a nie 5000 xD
  • Odpowiedz
@Par-excellence: ja też wypisałem, że ogarnięcie nowego stanowiska pracy trochę wkładu wymaga. Czy to fura, czy komputer czy jakas inna maszyna. Może wyjsć 15k przez jakiś okres (wypłata + leasingi).
  • Odpowiedz
@Fimke: Próbuj w Ikei, Bridgestone, Volkswagenie. Kokosów nie zarobisz, ale warunki pracy z tego co wiem są OK, praca pewna i social spoko. Amazon też chyba ma cały czas otwartą rekrutację. Z doświadczenia, wysyłanie przez OLX i pracuj ma takie sobie wyniki - lepiej bezpośrednio przez strony danych marek/linkedina. Największa szansa na odzew.
  • Odpowiedz