Aktywne Wpisy

ish_waw +38
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +22
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

źródło: comment_1606892191cNGp4ZaPdQhbgvsKZkXGo1.jpg
Pobierz@Pantokrator: a nie w Fiesta ST?
Komentarz usunięty przez autora
@wxx71: to jakie Ty masz te tarcze? Przy moich skromnych 305 mm felga 17'' jest wymagana tylko przez czterotłoczkowe zaciski. Przy normalnych mogłaby być 16 cali.g
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: nie widzę sensu trzymania w takim wypadku samochodu. Ale ja po mieście jeżdżę głównie rowerem.
@Pantokrator: to nie zależy od profilu, tylko od tego czy opona ma rant ochronny. U mnie jak opony go miały to dziewczynie nie udało się zarysować felg.
By porysować felgę na "balonie" potrzebujesz krawężnika wyższego od opony.
Przy dużych felgach, każda pierdoła jest wyższa od opony.
A rant ochronny jest super, póki nie trafisz na odpowiednio ukształtowany problem.
Z balonem zwyczajnie o wiele, wiele trudniej jest uszkodzić felgę.
Ja to widzę tak, że póki nie jeździsz po torze, to "cienkie" opony bywają nieporozumieniem i najlepiej znaleźć coś pośrodku, bo jednak do jazdy