Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +14
Uwaga REBUS bd trudne!
źródło: temp_file2818263168170213222
Pobierz
TurboEgo +3
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD

źródło: comment_1606892191cNGp4ZaPdQhbgvsKZkXGo1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zależy co kto chce od samochodu, jeśli wygodę to jak najbardziej wstawiasz jakieś opony z profilem 60/70 i nie martwisz się o nic. Ale jeśli tak jak wielu ludzi siedzisz trochę w motoryzacji i jest to twoją pasją to o wiele ładniej wygląda duża ładna felga i mały rant opony. W skrócie co kto lubi ;) ja osobiście jeździłem 18 calową felga z oponą 225/40 i nie uważam aby była
Oczywiście jest to kosztem komfortu.
Myk na zaplecze, nowa butla do kompresora i wciśnięcie kitu "Pani, ma pani tu bogatą mieszankę azotu z tlenem, klasa premium, o wiele lepiej wybija nierówności niż to gówno co mają na orlenie, 70zł od koła" i pyk, prawie 300zł za 5 minut roboty xD
tylko mieszanka helo-wodorowa z powierzchni słońca, nie jakaś amatorka dla januszy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora