@Ghuthek: Z czego oni maja te ubrania ze 15 sekund koles sie palil a ma tylko lekkie poparzeni. Wiem ze to są specjalne kombinezony, ale nie myslalem ze az tak. Dobrze ze przytomnosci nie stracil.
@maciek931: Jeżeli spalił pęcherzyki płucne to niestety za kilka tygodni się udusi ... ( ͡°ʖ̯͡°)( ͡°ʖ̯͡°). Ale mam nadzieję że wszystko ok z jego drogami oddechowymi.
@Ghuthek: @tmtmp3: czym on tam oddychał? Jeszcze jakoś zrozumiem niepalne materiały, ale temperatury plus brak powietrza do oddychania? Zamiast w spokoju spedzic wieczór, to teraz będę czytał o bezpieczeństwie w f1
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
Komentarz usunięty przez autora
@Ghuthek
Ciekawe co z jego drogami oddechowymi po takim czasie w płomieniach.
@tmtmp3: oj jebnięcia do wyjścia minęło 28 sekund
Ale mam nadzieję że wszystko ok z jego drogami oddechowymi.
Jeszcze jakoś zrozumiem niepalne materiały, ale temperatury plus brak powietrza do oddychania?
Zamiast w spokoju spedzic wieczór, to teraz będę czytał o bezpieczeństwie w f1
@maciek931: może kask ma jakieś dodatkowe zabezpieczenie? W stylu gdy jest ogień to nawiewy się wyłączają czy cos, ale to gdybanie