Wpis z mikrobloga

Ostatnio kpiłem z "kariery" Wieniawy i jej żałosnego artykułu na wikipedii to jacyś spermiarze bronili jej wielkiego talentu. Proszę, na górze gazeta.pl teraz świeży artykuł o Wieniawie, klikam, a tam Wieniawa na wakacjach umieściła sobie rozgwiazde na dupie i wrzuciła zdjęcie na insta. Talent xD. Przypominam, że ta osoba na takich akcjach dorobiła się już 3 mieszkań, a wy #!$%@? za miskę ryżu xD. Jeszcze jak widać na zdjęciu dorobiła się swojego prywatnego murzyna xD.

https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,26551475,julia-wieniawa-usunela-zdjecie-z-rozgwiazda.html#do_w=57&do_v=67&do_a=330&s=BoxOpLink

#przegryw #logikarozowychpaskow #p0lka #spermiarzalert
KosmicznypiesKazak - Ostatnio kpiłem z "kariery" Wieniawy i jej żałosnego artykułu na...

źródło: comment_1606422584yCrhq3kbJSSrpZ9Su3h9xl.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak: zobacz, wstawiłeś tu zdjęcie wieniawy mówisz o wieniawie bo gazeta napisała o wieniawie bo wieniawa placi agorze żeby pisała o wieniawie i instagram placi wieniawie. STOP Ile w tym czasie ludzie wymyślili ciekawych rzecz, dokonali odkryć, zrobili coś pożytecznego ale jednak ja i ty tracimy czas na te cholerna Wieniawe - tak działa net, nie jest nikomu do niczego potrzebny a przykuwa uwagę, niestety koncernom zależy by ludzie byli głupsi
t.....s - @KosmicznypiesKazak: zobacz, wstawiłeś tu zdjęcie wieniawy mówisz o wieniaw...

źródło: comment_1606449940XcEZXgET3VrsA2kGNCDPRn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz