Aktywne Wpisy
lord-nihilus +456
Jarek_P +355
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Hehehe, jak możesz nie umieć nadać przekazu pocztowego i nie znać zasad funkcjonowania spółek komandytowych.
Przecież to wiedza pierwszej potrzeby i jeżeli jej nie przyswoiłeś w przedszkolu, to najwyraźniej jesteś kaleką.
@flumpy_bread: Jej przeszkadza fakt, że 18-letni człowiek nie potrafi nadać przekazu pocztowego bo najprawdopodobniej NIGDY TEGO NIE ROBIŁ i możliwe, ze dowiedział się o istnieniu takowego kilka dni wcześniej.
Jakbym obudził się ze śpiączki, na którą zapadłem w wieku 5 lat i obudziłem po 15 latach, to nie umiałbym dodawać, czy odejmować ułamków - ale gdyby były one mi przydatne
@mlodedrwale: oczywiście masz rację. Bo tu nie chodzi o to, żeby szkoła nauczyła Cię wypełniać druczek
Też boomerzy: jak otworzyć pdfa? czy email działa w niedzielę? coś kliknąłem i nie działa
A że przy okienku jest do wyboru 44 różne druczki to wcale się nie dziwię że co chwilę ktoś się pyta.
Mi dobija 30 lat, a wysłałem może 3 listy bo nie da się takich rzeczy ogarnąć e-mailem w 2020 roku.