Aktywne Wpisy
xena_x +5
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 24.7% (114)
- Nie 75.3% (347)
#protest #aborcja #bekazkatoli #bekazprawakow #neuropa
też polaczki: traktowanie przedmiotowo kobiet i sprowadzanie ich roli do inkubatora bez wzgledu na to czy chce czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konstytucjonalisci powinni zaczac pisac nowa konstytucje bo tego wyroku nie da się inaczej załatwi jak przez pucz - rade tymczasowa piszaca nowa konstytucje - jak aprobowanie w referendum i wybor nowego rzadu.
Tylko niech konstytucjonalisci sie dogadaja co do ustroju bo cipska Juleczek to za mało xD
@handler Inni to wyszło już dawno. Ja mu nie ufałem od początku. Konserwy się nie zmieniają łatwo. A jak się zmieniają to otwierają oczy i jest pełna zmiana. A nie tylko lekka ewolucja.
@Koliat Kaczyński jest taki sam jak w 2005 r. Teraz po prostu ma pełnię władzy.
@Koliat: nawet mówił że jego żona znacznie zmieniła jego spojrzenie na wiele spraw, a poznał ją w 2015. No i lewica ma marne poparcie w Polsce, jak mianują się przywódcami protestów to sporo ludzi odpuści. Bez rozmachu pis oleje sprawę i nawet kompromisu nie będzie
Hołownia zmienił zdanie co do in vitro, zrozumiał też że narzucanie zakazu aborcji nie jest dobrym pomysłem, choć osobiście jako katolik nadal jest jej przeciwnikiem, to wie że w interesie społecznym jest zachowanie kompromisu. Czy to tak trudno pojąć?
Dla niego dużo ważniejsze jest przede wszystkim wsparcie kobiet, które stają przed takim wyborem a
@tei-nei: Bo 7 lat temu miał inne poglądy? Czy wy się z poglądami urodziliście i wam się od urodzenia nie zmieniły że tak wam to siadło na głowie? Ja 7 lat temu byłem korwinistą a teraz bym tego starego dziada razem z całą Konfederacją #!$%@?ł z sejmu i nigdy nie pozwolił im tam wrócić pod żadnym pozorem.