Aktywne Wpisy
PakaBaka +2709
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa powie ci kim jest twój ojciec.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
0.
#glupiewykopowezabawy #heheszki
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
0.
#glupiewykopowezabawy #heheszki
andryu1992 +255
Jednej osobie spośród plusujących wyśle 1000 zł, jeśli pod koniec kadencji KO (czy by trwała 4 czy 8 lat) będą spełnione chociaż dwa z poniższych warunków:
- powstanie w Polsce chociaż jedną elektrownia atomowa,
- powstanie CPK (lotnisko i chociaż część planowanych kolei),
- dokończona zostanie rozbudowa portu w Świnoujściu,
- powstanie Via Carpatia,
- wojsko będzie miało przynajmniej 225 tysięcy zawodowych żołnierzy,
- powstaną elektrownie fotowoltaiczne o większej mocy niż te
- powstanie w Polsce chociaż jedną elektrownia atomowa,
- powstanie CPK (lotnisko i chociaż część planowanych kolei),
- dokończona zostanie rozbudowa portu w Świnoujściu,
- powstanie Via Carpatia,
- wojsko będzie miało przynajmniej 225 tysięcy zawodowych żołnierzy,
- powstaną elektrownie fotowoltaiczne o większej mocy niż te
#protest #aborcja #bekazkatoli #bekazprawakow #neuropa
też polaczki: traktowanie przedmiotowo kobiet i sprowadzanie ich roli do inkubatora bez wzgledu na to czy chce czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konstytucjonalisci powinni zaczac pisac nowa konstytucje bo tego wyroku nie da się inaczej załatwi jak przez pucz - rade tymczasowa piszaca nowa konstytucje - jak aprobowanie w referendum i wybor nowego rzadu.
Tylko niech konstytucjonalisci sie dogadaja co do ustroju bo cipska Juleczek to za mało xD
@handler Inni to wyszło już dawno. Ja mu nie ufałem od początku. Konserwy się nie zmieniają łatwo. A jak się zmieniają to otwierają oczy i jest pełna zmiana. A nie tylko lekka ewolucja.
@Koliat Kaczyński jest taki sam jak w 2005 r. Teraz po prostu ma pełnię władzy.
@Koliat: nawet mówił że jego żona znacznie zmieniła jego spojrzenie na wiele spraw, a poznał ją w 2015. No i lewica ma marne poparcie w Polsce, jak mianują się przywódcami protestów to sporo ludzi odpuści. Bez rozmachu pis oleje sprawę i nawet kompromisu nie będzie
Hołownia zmienił zdanie co do in vitro, zrozumiał też że narzucanie zakazu aborcji nie jest dobrym pomysłem, choć osobiście jako katolik nadal jest jej przeciwnikiem, to wie że w interesie społecznym jest zachowanie kompromisu. Czy to tak trudno pojąć?
Dla niego dużo ważniejsze jest przede wszystkim wsparcie kobiet, które stają przed takim wyborem a
@tei-nei: Bo 7 lat temu miał inne poglądy? Czy wy się z poglądami urodziliście i wam się od urodzenia nie zmieniły że tak wam to siadło na głowie? Ja 7 lat temu byłem korwinistą a teraz bym tego starego dziada razem z całą Konfederacją #!$%@?ł z sejmu i nigdy nie pozwolił im tam wrócić pod żadnym pozorem.