Wpis z mikrobloga

Trwają przymiarki do Wykop Party VI, tym razem organizowanego w Warszawie. Nauczeni doświadczeniem chcemy zapytać wszystkich chętnych o najbardziej odpowiedni termin. Proponowane przez nas daty to 19/20 sierpnia lub 23/24 września lecz jesteśmy otwarci także na inne sugestie :)
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A jakieś info odnośnie miejscówy możecie podać? Bo chciałbym wiedziec jak daleko od dworca pkp... BTW ktos z poznania ma zamiar sie wybrac?

Cyba by mi bardziej sierpien pasował. @Elfik32: dla mnie właśnie wrzesien to czas pożegnań wakacji ;)
  • Odpowiedz
@shavack: Ty to niezły wariat jesteś skoro na rzecz wykop party opuścisz coke'a ;)

Ja tak samo jak niemal wszyscy wyżej - wrzesień.

Mam nadzieję, że będzie nas więcej niż na ostatnim warszawskim spotkaniu i w końcu jakaś niewiasta zaszczyci nas swoją obecnością!
  • Odpowiedz
@joc: Editors, Interpol, White Lies i The Kooks już widziałem, szkoda tylko Kanye(i Q-TIPa!), szczególnie że przyjeżdża po wydaniu dobrej płyty... Ale Wykop Party rządzi się swoimi prawami i nie byłbym sobie w stanie wybaczyć, gdybym je przegapił, bo a nuż tym razem trafi się kolejny smaczek w stylu feministyczno-lesbijskiej imprezy w pomieszczeniu obok, a tego stracić nie wypada ;)
  • Odpowiedz
Chce jechać, chcę jechać, chcę jechać :D 19/20 akurat pierwsza zmiana więc ok (oby nie była pracująca sobota, ale może da się to załatwić) 23/24 września to druga zmiana... Może wolne się weźmie! Juhu! Chcę! Chcę! Chcę!
  • Odpowiedz
Wrzesień! Od razu wypijemy za moje urodziny. Chociaż nie będę płakać, jeśli będzie w sierpniu - na miejscu jestem, toteż nie czyni mi to dużej różnicy.
  • Odpowiedz