Wpis z mikrobloga

Trwają przymiarki do Wykop Party VI, tym razem organizowanego w Warszawie. Nauczeni doświadczeniem chcemy zapytać wszystkich chętnych o najbardziej odpowiedni termin. Proponowane przez nas daty to 19/20 sierpnia lub 23/24 września lecz jesteśmy otwarci także na inne sugestie :)
  • 42
@wykop: 19/20 sierpnia będę na Ukrainie a to jest ciekawsze niż wykopparty w Warszawie :P dlatego jestem za 23/24 września. (Stawiacie coś wykopowiczom, którzy będą mieli wtedy urodziny :P?) . Lecz moja obecność na wrześniowym nie jest pewna bo czeka mnie jeszcze kampania wrześniowa :/

P.S. Przypominam o jutrzejszym wykop party w Łodzi dla którego administracja z powodu swojego focha nie chciała nawet odpowiedzieć na maile organizatorów
@5th: Niestety żaden mail w tej sprawie do nas nie dotarł, o czym napisaliśmy w wiadomości do quartha, który jako pierwszy zarzucił nam brak odpowiedzi. Maila wysłaliśmy dwukrotnie oferując przesłanie zapasu Wykop Kostek w ramach naszego wsparcia. Niestety obie wiadomości pozostały bez odpowiedzi.
13-15 sierpnia UrTowcy się organizują na mały zlot, więc dajcie przynajmniej ten tydzień/dwa na zregenerowanie wątroby:) bo nie wiem, czy ktoś nie będzie chciał pojechać na oba spotkania.

Z tego też powodu popieram osoby głosujące za wrześniem:)
@wykop: jak dla mnie ostatni tydzień lipca - pierwszy tydzień sierpnia ;)

mam urlop wtedy ^^

A tak to bez różnicy, bo mając info 1/2 tygodnie wcześniej mogę sobie wziąć wolne ;)

PS. Dobra, doczytałem do końca wiadomość :) W zasadzie poprę tych "wrześniowych" ;) Chociaż zacznie mi się prócz pracy szkoła, ale szkoła nie zając ;) :D Najwyżej wrócę do pomysłu "ninja" :D ^^
@mbanach: W takim razie nie ma sprawy :)

@Ryu: Jutro zrobimy konfrontacje przy procentach ;)

A do Warszafki pojedziemy im ją rozwalić ! ;) Ja zabieram opony i związkowców ze sobą.

P.S. Do tej Warszawy chociaż mam koło 100 km dalej pociągi jadą krócej niz do blisko położonej Łodzi...

@Farquart: Heh wydawało mi się, że masz dość fajną i pewną posadę ;/ No nic życzę Ci aby do tego
Zamiast do biednej Warszawy lepiej wpadajcie do Wrocławia, w końcu Europejska stolica kultury itd itd. Przynajmniej dużo ładniejszy, fajniejszy i bardziej "żywy" rynek, fajniejsze puby/bary/restaurację i lepsze piwo np. ze spiżu!
@Loloman: no tak, bo przecież w Warszawie nie ma dobrego piwa, wszystkie puby/bary/restauracje to obskurne speluny, a Krakowskie/Stare Miasto zawsze świeci pustkami... Czy naprawdę trzeba wszędzie wyskakiwać z tymi wrzutami na Warszawę? Też jakoś nie jestem wielkim entuzjastą tego miasta, ale bez przesady - nie trzeba wszędzie o tym pisać....

A co do sierpnia - 19-20.08 jest Coke Live Festival w Krakowie, na który zamierzałem się wybrać, ale jeżeli Wykop Party