Aktywne Wpisy

zielonzielon +40
#mecz
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve

leszekbialy +78

źródło: comment_1601011996hsaAmqrCGI4D5gn9n966yz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
O co ma mnie piec d--a? Dlaczego pytasz mnie o pracę i zarobki?
Nie widzę związku 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Niczym wściekły wąż omijałem wszelakie żymskie stragany i parkingi po 50 złote.
@Mmmkurla: tylko wychodki ostatni sprawiedliwi
Generalnie są na drugim miejscu po p0lakach ¯\_(ツ)_/¯
@Fighter_forGlory: XD
Górale zarabiają na tym, na czym najłatwiej jest zarobić, czyli na ludzkiej głupocie. Trudno ich za to winić, ale żeby nazywać zaradnymi? Zresztą ci "góralscy żydzi", choć dobrze widoczni, to stanowią niewielki procent mieszkańców Podhala. Większość żyje z rolnictwa, zasiłku albo pracuje w gównorobocie za minimalną, z której tak się śmiejesz.
To jak porównywać szejka peanut-butter z KFC do kubka z gównem z posypką z trocin.
źródło: comment_16010223781F2VAwVTZbTSS9lnRXNaa5.jpg
PobierzJuż pomijam drożyznę i trzepanie hajsu na turystach, bo mnie to nigdy nie dotyczyło jako miejscowego wiedzącego co i jak, ale:
-wszystko z------e reklamami, noclegi, sregi, oscypki chuje moje dzikie węże, bilbord na bilbordzie, reklama reklamę goni, jakby mogli to by jebnęli baner na Giewoncie, żeby go z całego Zakopanego
@Mmmkurla: Żydów wysokopiennych.
Komentarz usunięty przez autora