@Papuczino: spadna, ale nie wszystkie. Np Tesla raczej tak, wycena jest oderwana od rzeczywistosci. Apple czy taki Microsoft to jednak spolki grow z zyskami, dywidenda, klientami i latami rosnacych zyskow
@omgmaster: dopóki się nie kapną, że koledzy z oneplusami mają lepsze telefony za znacznie niższą cenę, a laptopy innych znajomych nie mają problemów z przegrzewaniem się i nie trzeba do nich tysiąca dongli bo producent wyrzucił wszystkie możliwe porty w imię dobra klientów ( ͡°͜ʖ͡°) Serio, jesli Apple przy obecnej polityce i traktowaniu klientów jak idiotów wciąż będzie powiększać zyski to ręcę mi się
@Jaroslaw_Keller: jeśli musisz kogoś wyzywać od biedaków żeby się dowartosciowac to świadczy tylko o Tobie, nic o mnie Mam pojęcie co piszę, a po Twoimi komentarzu i poziomie wnioskuję, że większe
udzie nie beda kupowac ich produktow tak ochoczo, szczegolnie biedota
@Papuczino: weź pod uwagę globalizację i piramidę masłowa. To nie jest takie proste. Im bardziej bieda w gaciach, tym więcej wepchanych w nie paprochów.
mogo ale nie muszo, ale i tak spadno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #apple #tesla #nasdaq
Bedzie ostra tyrka spolek technoligicznych wkrotce?
Apple czy taki Microsoft to jednak spolki grow z zyskami, dywidenda, klientami i latami rosnacych zyskow
Serio, jesli Apple przy obecnej polityce i traktowaniu klientów jak idiotów wciąż będzie powiększać zyski to ręcę mi się
Mam pojęcie co piszę, a po Twoimi komentarzu i poziomie wnioskuję, że większe
źródło: comment_1600528479IBngid1FeFPDIYqNVNf0iG.jpg
Pobierz@Papuczino: weź pod uwagę globalizację i piramidę masłowa. To nie jest takie proste.
Im bardziej bieda w gaciach, tym więcej wepchanych w nie paprochów.
Komentarz usunięty przez moderatora