Wpis z mikrobloga

@goferek: jesli mialbym wybierac to tylko to na dole, dlaczego?? bo jest Amarenka, jest kiszony ogoreczek, casualowy ubior, a u gory?? pija stare wino, jedza splesnialy ser i jeszcze jakis dress code, ha tfuu
  • Odpowiedz
@goferek: Ja często grilluje i raczej w ten drugi sposób bo jest po prostu wygodniej piszę na wspólnej konfie i czasem wpadnie 5 ziomków ,czasem 1 czasem jedynym gościem jest karczek i też jest w pytkę :D
Z kolei parę razy w roku robię ognisko/grilla takie bardziej na bogato jeju ile pierdzielenia, przynieść stoły, zbuduj altanke prowizorkę, skoś trawę, kup coś za rzeczami na grilla, załóż lepsze ciuchy, ogól się,
Niebadzlosiem - @goferek: Ja często grilluje i raczej w ten drugi sposób bo jest po p...

źródło: comment_1599852669zbG4ANpkvfd1tTqx3VuMaa.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@goferek: na drugim przynajmniej luźny, swojski klimat. #!$%@?ć się można z ziomeczkami i ogórasem przegryźć a nie jakieś #!$%@? muje z Helmutami. Poza tym fake bo nie ma żadnego transgenderowego murzyna w towarzystwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: a mam tak samo. I dlatego od dłuższego czasu na grilla zapraszamy spontanicznie. I Nie trąba tych mega przygotowań itp itd. My wiemy, że będziemy grillować, wiec mięso się marynuje, ale goście w ostatniej chwili dostają propozycję żeby wpaść i w ten sposób lepiej na tym wychodzimy.
  • Odpowiedz