Wpis z mikrobloga

@Mjau: Nie masz polubić produktu, ale wystarczy że zwrócisz na niego uwagę ;)

niestety to co napisałeś jest bez sensu. Te reklamy nie sprawiają, że produkt jest mi obojętny. Kojarzy mi się negatywnie. Może jest grupa ludzi na których to działa i faktycznie wpłynie to na ich decyzję w przyszłości ale są osoby jak ja czy Mjau, które podejmą decyzje o skorzystaniu

@korpoRator: ah tak, ten unikalny człowiek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@piker: mam się przejmować wielką korporacją? Biedne google zbankrutuje, no daj spokój. Jak zrobią tylko płatny YouTube to pojawi się alternatywa. To że teraz jest monopolista nie znaczy że tak będzie zawsze. Coraz mniej płacą twórca, dostają demonetyzacje za bzdury, nachalne reklamy i zbieranie coraz więcej informacji o użytkownikach. Nikt nie będzie tęsknić a śmieszne filmiki czy inni twórcy przeniosą się gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@Mjau: Nie do końca tak jest. Ostatnio sam się o tym przekonałem. Youtube mnie atakował jedną reklamą non stop, przy każdym filmiku (chociaż to był początek filmiku, nie wstawka w środku). Jak ją obejrzałem setny raz to z ciekawości zobaczyłem co to jest, no i nie było takie złe. Biorąc pod uwagę, że reklama na youtube jest dobrana pod Ciebie to znacznie rośnie prawdopodobieństwo, że w nią klikniesz. Właśnie na
  • Odpowiedz
@Kotlet_2137_schabowy: o skuteczność reklam można się sprzeczać w nieskończoność, ale ja tu jestem, aby wyjaśnić pewną kwestię:

Kupisz winiary, bo słyszałeś o nim kiedyś w reklamie i dzięki temu, właśnie go wybierzesz

Otóż nie, drogi Mirku, kupię Winiary, bo JEST KURDE NAJLEPSZY I WSZYSCY LUDZIE NA ŚWIECIE POWINNI O TYM WIEDZIEĆ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mjau
@korpoRator ale bzdura, zawsze myślicie, że idziecie pod prąd xd gdyby tak było to nie kupowalibyście dzisiaj żadnych znanych marek bo reklama przerwała wam Kevina samego w domu na Polsacie.
Po latach nie wiecie co was wkurzyło na yt tylko marka pozostaje w głowie
  • Odpowiedz
@Mjau: Nie masz polubić produktu, ale wystarczy że zwrócisz na niego uwagę ;)

niestety to co napisałeś jest bez sensu. Te reklamy nie sprawiają, że produkt jest mi obojętny. Kojarzy mi się negatywnie. Może jest grupa ludzi na których to działa i faktycznie wpłynie to na ich decyzję w przyszłości ale są osoby jak ja czy Mjau, które podejmą decyzje o skorzystaniu

@korpoRator: ah tak, ten unikalny człowiek
  • Odpowiedz