Aktywne Wpisy

bolsonn +1
Przygotowujesz się do sezonu w tym czasie twoja żona leci do Polski żeby ktoś jej ciało opryskał jakimś gównem xd #lewandowski #lewandowska #mecz
źródło: temp_file6860274811737315583
Pobierz
Cztero0404 +14
Możesz przestać do mnie pisać? @bolesboles Bo to naprawdę żałosne jest, dziękuję. #kiszak #bekazludologow #bekazludologuff
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-07-23_225712_wykop.pl
Pobierz

źródło: comment_1598901039uRbm9hOF2VdSGKt800AiDf.jpg
Pobierz@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta: dlatego tez ci ludzie dobrze wiedza ile zysków przyniesie im taka forma reklamy
niestety to co napisałeś jest bez sensu. Te reklamy nie sprawiają, że produkt jest mi obojętny. Kojarzy mi się negatywnie. Może jest grupa ludzi na których to działa i faktycznie wpłynie to na ich decyzję w przyszłości ale są osoby jak ja czy Mjau, które podejmą decyzje o skorzystaniu
@korpoRator: ah tak, ten unikalny człowiek
Komentarz usunięty przez autora
Otóż nie, drogi Mirku, kupię Winiary, bo JEST KURDE NAJLEPSZY I WSZYSCY LUDZIE NA ŚWIECIE POWINNI O TYM WIEDZIEĆ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@korpoRator ale bzdura, zawsze myślicie, że idziecie pod prąd xd gdyby tak było to nie kupowalibyście dzisiaj żadnych znanych marek bo reklama przerwała wam Kevina samego w domu na Polsacie.
Po latach nie wiecie co was wkurzyło na yt tylko marka pozostaje w głowie
niestety to co napisałeś jest bez sensu. Te reklamy nie sprawiają, że produkt jest mi obojętny. Kojarzy mi się negatywnie. Może jest grupa ludzi na których to działa i faktycznie wpłynie to na ich decyzję w przyszłości ale są osoby jak ja czy Mjau, które podejmą decyzje o skorzystaniu
@korpoRator: ah tak, ten unikalny człowiek