@Mjau: Nie masz polubić produktu, ale wystarczy że zwrócisz na niego uwagę ;)
niestety to co napisałeś jest bez sensu. Te reklamy nie sprawiają, że produkt jest mi obojętny. Kojarzy mi się negatywnie. Może jest grupa ludzi na których to działa i faktycznie wpłynie to na ich decyzję w przyszłości ale są osoby jak ja czy Mjau, które podejmą decyzje o skorzystaniu z oferty konkurencji bo ten konkretny produkt kojarzy
@memiusz: uprościłeś temat w tak absurdalny sposób, że aż trudno to skomentować xD. Jeśli reklama będzie budzić negatywne emocje, to ludzie będą uniknąć kontaktu z marką. To tylko dowód anegdotyczny, ale sam skreśliłem kilka firm, bo działały mi na nerwy ich kampanie marketingowe. Gdyby marketing był tak prosty, jak Ci się wydaje, to nie zajmowałaby
@korpoRator bez reklam twój produkt nie będzie popularny. Masz do wyboru majonez auchan, albo majonez winiary. Kupisz winiary, bo słyszałeś o nim kiedyś w reklamie i dzięki temu, właśnie go wybierzesz. Jak skończą emitować reklamę, to skończy się twoja nienawiść, ale zapamiętasz produkt i tak zyskuje on na popularności.
niestety to co napisałeś jest bez sensu. Te reklamy nie sprawiają, że produkt jest mi obojętny. Kojarzy mi się negatywnie. Może jest grupa ludzi na których to działa i faktycznie wpłynie to na ich decyzję w przyszłości ale są osoby jak ja czy Mjau, które podejmą decyzje o skorzystaniu
@Mjau @korpoRator ale bzdura, zawsze myślicie, że idziecie pod prąd xd gdyby tak było to nie kupowalibyście dzisiaj żadnych znanych marek bo reklama przerwała wam Kevina samego w domu na Polsacie. Po latach nie wiecie co was wkurzyło na yt tylko marka pozostaje w głowie
niestety to co napisałeś jest bez sensu. Te reklamy nie sprawiają, że produkt jest mi obojętny. Kojarzy mi się negatywnie. Może jest grupa ludzi na których to działa i faktycznie wpłynie to na ich decyzję w przyszłości ale są osoby jak ja czy Mjau, które podejmą decyzje o skorzystaniu z oferty konkurencji bo ten konkretny produkt kojarzy
@memiusz: uprościłeś temat w tak absurdalny sposób, że aż trudno to skomentować xD. Jeśli reklama będzie budzić negatywne emocje, to ludzie będą uniknąć kontaktu z marką. To tylko dowód anegdotyczny, ale sam skreśliłem kilka firm, bo działały mi na nerwy ich kampanie marketingowe.
Gdyby marketing był tak prosty, jak Ci się wydaje, to nie zajmowałaby
niestety to co napisałeś jest bez sensu. Te reklamy nie sprawiają, że produkt jest mi obojętny. Kojarzy mi się negatywnie. Może jest grupa ludzi na których to działa i faktycznie wpłynie to na ich decyzję w przyszłości ale są osoby jak ja czy Mjau, które podejmą decyzje o skorzystaniu
@korpoRator: ah tak, ten unikalny człowiek
@korpoRator ale bzdura, zawsze myślicie, że idziecie pod prąd xd gdyby tak było to nie kupowalibyście dzisiaj żadnych znanych marek bo reklama przerwała wam Kevina samego w domu na Polsacie.
Po latach nie wiecie co was wkurzyło na yt tylko marka pozostaje w głowie