Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Życie w pojedynkę: wyzwania i przemyślenia Ⓘ
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem

widzialapan +103

Mam bardzo dziwną relację z grą Pokémon GO. W pierwszych tygodniach po premierze szalałem z telefonem i biegałem po mieście, szukając wirtualnych stworzeń, ale zainteresowanie natychmiast spadło. W ciągu ostatnich miesięcy powróciłem do gry, która rozrosła się znacząco. Na fali zachwycenia rozrywką dosyć mocno oczekiwałem, co twórcy pokażą w nowym tytule skupionym wokół świata Harry’ego Pottera. Nowe dziecko Niantic wciąż pozostawia we mnie mnóstwo sprzecznych uczuć, choć od premiery minęło trochę czasu, ale mimo wszystkich wad nie zamierzam póki co go porzucać.
Recenzja gry Harry Potter: Wizards Unite
#gry #android #ios #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1598385002kYDndFGqPplAYGtnYpiWTI.jpg
Pobierz