Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +323
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +276
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

I tak myślimy już powoli nad pracami dyplomowymi.
Ogólnie znajoma kiedyś mówiła że robiła z koleżanką. I że można we dwoje robić.
Macie jakieś pomysły jak mogłaby wyglądać praca inżynierska dwóch osób? Jakaś linka produkcyjna, sortownik? Czy może iść w stronę robotyki?
I czy warto w ogóle się w to pchać, żeby uzyskać dobrą ocenę, żeby to sprawiedliwie zostało jakoś ocenione?
#pracainzynierska #studia #studbaza #pracadyplomowa #air #automatyka #automatykairobotyka #robotyka #plc #sterowniki #programowanie #pytaniedoeksperta #nauka
@Amestris: A to nie jest raczej standard że inżynierki robi się grupowo?
Zróbcie 'kreta' którego NASA nie będzie musiała tłuc młotkiem po obudowie na Marsie żeby działał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Osoba 1:
- projekt CAD czegośtam
- programowanie
Napisz sama swoją pracę dla siebie. Po co masz pisać sama pracę dla dwóch osób? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
Jakie mieliście praktyki? Czym się interesujecie? Gdzie chcecie pracować? Macie jakiś upatrzonych promotorów? W czym oni się specjalizują? Jakie projekty robiliście we własnym zakresie? Jaki przemysł
@Demon_Maxwella: dlaczego? Dopiero zaczynają trzeci rok, a więc od października będą na 6 semestrze. Mają jeszcze rok, jest ich dwoje osób, a więc mają wystarczająco dużo czasu by zrobić coś ambitnego.
@Amestris: jedna osoba ogarnia całą robotę, a druga nie ma zielonego pojęcia o niczym
A inżynierka to zapychacz politechniczny jak każdy inny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Amestris: u mnie na roku ludzie robili wspólną pracę w trójkę, tworzyli ruchomy taśmociąg z rozpoznawaniem kolorów i kształtów, automatyka rozpoznawała kształt i kolory przedmiotów i robot przemysłowy sortował te elementy na osobnym stosie plus kilka innych rzeczy tam jeszcze było do wyboru. Z tego co wiem to praca dalej stoi na uczelni i studenci się na tym uczą. Ważne
Wygrany bierze wszystko, łącznie z tytułem i rectum adwersarza w nocy po obronie.
źródło: comment_1597952259hhhjtBlIzRut93B6ASNKpR.jpg
PobierzO Boże XD może innym razem ten kret ( ͡° ͜ʖ ͡°)