Aktywne Wpisy

Goronco +31
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
Davvs +453
źródło: GX1oCByXYAAhC7R
Pobierz

I tak myślimy już powoli nad pracami dyplomowymi.
Ogólnie znajoma kiedyś mówiła że robiła z koleżanką. I że można we dwoje robić.
Macie jakieś pomysły jak mogłaby wyglądać praca inżynierska dwóch osób? Jakaś linka produkcyjna, sortownik? Czy może iść w stronę robotyki?
I czy warto w ogóle się w to pchać, żeby uzyskać dobrą ocenę, żeby to sprawiedliwie zostało jakoś ocenione?
#pracainzynierska #studia #studbaza #pracadyplomowa #air #automatyka #automatykairobotyka #robotyka #plc #sterowniki #programowanie #pytaniedoeksperta #nauka
Ogólnie to ja myślałam że jak już wybiorę temat, to zacznę się do niej przygotowywać, robić ją, żeby móc potem na spokojnie przygotować się do obrony i utrwalić wiedzę. No zależy w sumie też chyba jeszcze co się robi. Zobaczymy
Mam nadzieję że będzie 5 :D
To mój niebieski, razem skończyliśmy technikum i razem robimy studia, nie sądzę, żeby skończyło się tak że robiłabym sama, ufam mu
Praktyki miałam zaliczone na podstawie zaświadczenia z pracy xd
No promotorzy to słyszałam że od robotyki i systemów czasu rzeczywistego są spoko nawet
Słyszałam że w robotykę nie warto iść bo to zbyt rozwinięty temat i nie jesteś w stanie przygotować się na 100%. Ale.. Czy ja wiem?
Myślałam właśnie nad
A tak serio to każde z nas ogarnia mniej więcej tematy z którymi spotykamy się na studiach, nie byłoby problemu z jasnym podziałem zadań i określeniu ich ewentualnie w pracy potem
Ale obronili się potem?
Temat ogólnie spoko, znajoma robiła coś podobnego i ja też o czymś takim myślę. W sumie praca inżynierska nie musi być autorskim pomysłem, to nie doktorat xD
No ale skoro tak, to chyba pójdziemy w coś prostego, mało wymagającego, to i tak lokalny PWSZ, a nie jakaś tam politechnika
@Amestris: jeden zmienił temat i promotora i się obronił, reszta to nie wiem. Najśmieszniejsze że to sam promotor ich namawiał na ten temat pracy i on im jakby co pomoże we wszystkim.