Wpis z mikrobloga

Dostałem bana na #tinder nie wiem za co w sumie. Albo za fake konto, albo za usuwanie i zakładanie konta zbyt często. Kupiłem nowy starter żeby na inny numer konto założyć, a tu c--j. To samo. Tylko numer wpisałem, potwierdziłem kod sms i od razu ekran jak na screenie. Nawet do ustawień typu wiek, płeć itp. mnie nie przepuściło. Wygląda jakby mi telefon (w sensie urządzenie) zbanowali. Kupiłem kolejny starter i założyłem konto na komputerze, a później spróbowałem zalogować się na tym telefonie, no i znowu po wpisaniu kodu sms pisze, że konto zablokowane. Jak próbowałem się zalogować jeszcze raz na komputerze podając ten sam numer, to też od razu ban wyskoczył, więc numery telefonu też są od razu banowane jak spróbuję się nimi zalogować na tym telefonie. Nie znam się za bardzo na tych sprawach. Macie pomysły jak to obejść, czy już na tym telefonie nie odpalę tindera? ()

#tinder #randkujzwykopem #przegryw #informatyka #aplikacjemobilne #shadowban #ban #telefony #niewiemjaktootagowac #problemypierwszegoswiata #technologia #pytanie #pytaniedoeksperta #android #elektronika #internet #pomocy
BrandonTorrent - Dostałem bana na #tinder nie wiem za co w sumie. Albo za fake konto,...

źródło: comment_1597271515WEsFxXJQx6MMe00ibKmsLA.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BrandonTorrent: odinstaluj apke i wejdź przez przeglądarkę w tel i załóż konto na ten sam nr co ci zbanowali na apce. Też dostałem bana i nie mogłem założyć nowego konta. Ale przez przeglądarkę poszło normalnie,a później tylko zainstalowałem apke k zalogowało się normalnie xf
  • Odpowiedz
Wyczyściłem telefon i założyłem nowe konto przez VPN. Wygląda na to, że działa. Nie wiem czy VPN miał jakiekolwiek znaczenie. Podejrzewam, że sam twardy reset wystarczył, ale pewności nie mam.
  • Odpowiedz
@KiczuKiczu: @LuzikSebastian: Wydaje mi się, że trzeba nowy numer. Co do VPNa to nie wiem na 100%. Ja włączyłem VPNa na początku po resecie telefonu, przez VPNa założyłem konto na nowy numer, a później przestałem włączać VPNa. Podejrzewam, że VPN do niczego jednak nie jest potrzebny, ale możliwe też, że jest potrzebny tylko przy zakładaniu konta. Ja już tego nie sprawdzałem.
  • Odpowiedz
Jakby ktoś mógł pomóc to będę wdzięczny. Dostałem bana jakieś pół roku temu na profil na tinder, tak naprawdę nie wiem za co. Udało mi się raz założyć konto ponownie, ale teraz ten komunikat, jak to obejsc ? Dodam że robiłem wcześniej ustawiania do fabrycznych, VPN plus inny numer, teraz to samo,.tylko nie miałem numeru, i wziąłem automatyczny numer z neta
valezka - Jakby ktoś mógł pomóc to będę wdzięczny. Dostałem bana jakieś pół roku temu...

źródło: comment_1658850334SRWsSMCOTZxLhba9qSmX10.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@BrandonTorrent: Dane komórkowe w smartfonie zmieniają IP. Wi-Fi musisz mieć wyłączone. Obchodzę właśnie aktualnie w ten sposób bana na zapytaj.pl i kilku stronach powiązanych z disqus.com.
  • Odpowiedz