Aktywne Wpisy

enten +35
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

1. Płaci wam absolutne minimum potrzebne żeby was zatrzymać w swoim kołchozie
2. Jak tylko zacznie mu gorzej iść biznes to was wywali bez żadnego sentymentu
Dlatego jedynym słusznym rozwiązaniem jest maksymalne obijanie się w pracy i robienie wszystkiego byle jak. Skoro wasz janusz ma was w dupie to dlaczego wy macie się starać?
#korposwiat #praca #pracbaza
@Dryvalley: ekhm jakie "wyłożyć"? Skąd niby ma te pieniądze? xD
@Rdzawo_brody98: to tylko wzmacnia mój argument. Przecież ta ochrona jest wprowadzona prawnie przez państwo, a nie dobrowolnie przez januszexy. I skoro januszexy to tacy dobrzy ludzie, to czemu trzeba było ją wprowadzić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jacekparowka: no i co w związku z tym zrobisz? Zwolnisz się? Założysz własny biznes i będziesz zatrudniał ludzi na lepszych warunkach?
To, że dla (korpo)kołchozu jesteś tylko numerem w systemie, i że się nie liczysz to ludzie wiedzą od dawna.
@Mjakson84: robiłem więcej niż trzeba, klepałem nadgodziny, a potem musiałem walczyć o każde 100zł brutto podwyżki. Znajomy ma podobnie z tym, że ja już się tego oduczyłem, a on dalej naiwnie myśli, że awansuje xd
Na etacie w polskiej firmie nie warto się starać. Robisz minimum wystarczające do