Wpis z mikrobloga

@trogatelnaya_raduga: Obstawiam, że lizanie rowa Portugalczykowi jakoś przekłada się na korzyści majątkowe, bo nie chcę mi się wierzyć, że ktoś może być tak zaślepiony wiarą w słuszność tego, co robi, żeby p-------ć takie kocopoły.
  • Odpowiedz
@trogatelnaya_raduga: Skończyć jak Jaok to naprawdę przykra sprawa. Kiedyś próbował robić jakieś rzeczy, własne talk show, pyta.pl i inne. Żona, dziecko i spoko perspektywy.

Teraz mający jakieś ćpuńskie schizy żebrzący o pracę w TVP i mieszkający z córką innego ćpuna Kodyma.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
Jak oglądałem stara pyte to ten chłop był takim antysystemowcem generalnie wywalone ma wszystko. Co się zmieniło w jego życiu, że idzie w stronę tvpis? Przecież to godności trzeba nie mieć
  • Odpowiedz
@swinkapl @DrKittens Przecież Jaok już lata temu przyznawał się w jakichś programach na YT i w swoim vlogu że ćpał. P------o mu się w życiu to pewnie wrócił do do tego syfu ot cała zagwostka, a że jeszcze ma z kim obecnie to żaden problem se dodać 1 do 1. Sam go kiedyś lubiłem i oglądałem starą płytę jeszcze z Kozą. Teraz to cień tamtego typa w ogole.
  • Odpowiedz