Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nawri: to i tak fajnie ze masz 200%, ja mam normalną stawkę to mi się nie chce robić. 5x12 w tygodniu starczy. Jakby mi dawali 200% za sb to bym się poważnie zastanowił nad przyjściem. Oczywiście nie w każdą, szanujmy się.
  • 6
@Marek1991: haha pieprzysz. Póki jest się młodym i zdrowym warto żyć zdrowo i nie marnować go na pracę bo dzięki temu życie ma sens, będzie miało się lepsze zdrowie później i będzie można większość życia pracować sprawnie, efektywnie i bez nadgodzin i nadal cieszyć się zdrowiem i wspomnieniami.
Lepiej żyć biedniej, ale zdrowiej i przeżywając coś w życiu i młodości niż pracować.
Bo mając 40+ lat wiele, bardzo wiele przygód staje
  • 1
@nawri:

to lepiej znaleźć pracę gdzie zrobisz bez nadgodzin więcej niż tam z sobotami. Chcesz być niewolnikiem własnej pracy za kilka złotych więcej - Twoje życie. Może warto iść po podwyżkę do szefa i mieć czas na te zachcianki nie tylko pieniądze?

Jak ja lubię takie #!$%@? :D Jaki dla niektórych świat jest prosty, ot pstryknąć palcami ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
@parys88 skoro uważasz że życie czy świat jest ciężkie i skomplikowane to zawsze takie dla Ciebie będzie. Wystarczy wyjść ze strefy komfortu.
Póki jest się młodym i zdrowym to warto pracować więcej, żeby później móc pracować mniej.

@Marek1991: nie. przyjdzie pan pis czy inny socjalista i #!$%@? te ciezko zarobione pieniazki w postaci podatkow a nie daj boze bezposrednio z kont bankowych, jak to bylo np. na cyprze.

carpe diem i na pohybel socjaluchom ( ͡° ͜ʖ ͡°)