Aktywne Wpisy

panDario +15

zomowiec +2
Hej ziomki i ziomalko lli z pod tagów
#samochodoza #konfitura
Wiecie że nie macie racji jak 70% wykopków. Społeczniaki i zbawcy chodników , których życie jest tak nudne i szare że w ogóle znajdujecie czas żeby zauważać źle zaparkowane auta. XD
Gdybym ja i reszta mieszkańców podchodził do tego w taki sposób musiałbym zgłosić za źle parkowanie całe moje osiedle, 80% wąskich dróg dojazdowych, większość wyjazdów z bram albo auta
#samochodoza #konfitura
Wiecie że nie macie racji jak 70% wykopków. Społeczniaki i zbawcy chodników , których życie jest tak nudne i szare że w ogóle znajdujecie czas żeby zauważać źle zaparkowane auta. XD
Gdybym ja i reszta mieszkańców podchodził do tego w taki sposób musiałbym zgłosić za źle parkowanie całe moje osiedle, 80% wąskich dróg dojazdowych, większość wyjazdów z bram albo auta

źródło: comment_1589270183h5OTIGMiRLpn4Y3HCAMrbW.jpg
PobierzWolalbym doplacic 50% i nie czuc sie jak bydlo
Jeżeli chodzi o wagę na check-inie: standardowo przymyka się oko na odchyły rzędu 1 kg, natomiast gdzieś granicę postawić należy. O ile w przypadku rejsów liniami tradycyjnymi, gdzie bagaży jest mało, a ludzie płacą spore sumy za możliwość przelotu, tajemnicą poliszynela jest tolerancja większych bądź mniejszych
Ja nie mogę sobie zastosować skrótu myślowego i muszę rozpisywać się na 5 linijek o statystykach partycypacji elementu w rejsach poszczególnych linii lotniczych na podstawie szeroko zakrojonych badań socjologicznych, ale konstruowanie tez na podstawie dowodu anegdotycznego
źródło: comment_1589296060sxlJQORTaPbX8g9Zj8pHW0.jpg
Pobierz