Wpis z mikrobloga

@salamander-kwarcowy: potwierdzam, ja nie mam odwagi a mdli mnie z obrzydzenia i wściekłości na tych złodziei którzy nami rządzą
za taki wpis nic mi nie zrobią bo nazwisk nie podałem, a za darcie się pod sejmem jeszcze mnie spałują i aresztują i po co mi to
z roboty mnie wywalą jak nie przyjdę kilka dni po takiej akcji
  • Odpowiedz
@salamander-kwarcowy: bo tylko im jest źle i nikt więcej na ulice nie wyjdzie. ludzie pracujący w korpo mają w dupie, bo te swoje 3,5-4k netto dostaną. ci co głosują na pis mają w dupie, bo socjal dostaną. rządzący to wiedzą.
dla tego narodu nie ma przyszłości, każdy nie widzi dalej niż czubek własnego nosa.
  • Odpowiedz
Jakby nie patrzeć to jedyni Polacy, którzy mieli jaja żeby wyjść na ulicę i kwestionować tą pato-władzę.

@salamander-kwarcowy: Wcześniej na protestujących z KODu, Obywateli RP czy innych organizacji, na wykopie się lała masa hejtu, a to oni pierwsi krzyczeli że będzie coraz gorzej a władza będzie m.in. sądy wykorzystywać do nie-demokratycznych dziań.
  • Odpowiedz
@salamander-kwarcowy: @salamander-kwarcowy: debile protestują w czasach pandemii a Ty wyrażasz wobec nich swój szacunek. Jakiej przyszłości chcesz dla tego kraju? Chcesz olać covida i patrzeć jak twoi bliscy umierają w domu bo szpital zapchany? Czy chcesz żeby Polska byłaa bogata jak Niemcy, co jest niemożliwe przez historię Polski i ludzi tobie podobnych, podejmujących złe decyzje, z przeszłości?
  • Odpowiedz
@Turahk: jesteś idiotą bez argumentów. Epidemie się zdarzają i będą się zdarzały. Ciekawe, czy bliskich też będziesz od foliarzy wyzywał jak będą umierać. Nie wierzysz w statystykę zgonów z Francji i Włoch? To są statystyki, a nie tępe wyzwiska jak twoje wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@salamander-kwarcowy: nie chcę absolutnie im umniejszać ale przypuszczam że wynika to z faktu iż ta grupa społeczna poszła w zasadzie jako jedna z pierwszych pod ścianę do rozstrzelania rządowymi działaniami sabotującymi naszą gospodarkę
  • Odpowiedz