jak klient nie chciał płacic za projektowanie to tak się kończyło. Czasy się już pozmieniał i jest lepiej aczkolwiek przyjdzie poczekać, żeby coś zobaczyć :)
Byłem na rozmowie, rzucili mi kartkę z jakimiś printami różnych cyfr i nowych linijek w forze i powiedzieli, że mam napisać w kratce obok co będzie w konsoli po uruchomieniu tego fragmentu kodu. No to napisałem byle jak, ważne, żeby cyferki się zgadzały. Potem dali mi kolejną kartkę z tym samym, tylko nawiasy inaczej.
@jasimalgosia: No mie wiem koleżanka pracowala w wwa to nie mogła się nadziwić jak się tam traktuje pracownika inny przykład znam z Rzeszowa kolega z miasta wytrzymał rok i powiedział ze 1 mobbing 2 januszeria lvl hard
Generalnie to projektowanie aplikacji webowych, zwłaszcza z większym backendem (czyli ta częścią której nie widzisz, a gdzie się dzieja wszystkie obliczenia, operacje na danych itp) to zwykle dość złożony proces, poprzedzony całym procesem zbierania wymagań, potem się robi jakieś makiety - czyli takie wstępne szkice strony graficznej aplikacji (przy małym budżecie jesteś w stanie naszkicować aplikacje na
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
źródło: comment_1588163693TZg0G4cTla6p87VjpplkDo.jpg
PobierzKurtyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odwrotnie. Teraz śmieje się w Januszexach, bo gorzej już być nie może nić po Asseco ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie to projektowanie aplikacji webowych, zwłaszcza z większym backendem (czyli ta częścią której nie widzisz, a gdzie się dzieja wszystkie obliczenia, operacje na danych itp) to zwykle dość złożony proces, poprzedzony całym procesem zbierania wymagań, potem się robi jakieś makiety - czyli takie wstępne szkice strony graficznej aplikacji (przy małym budżecie jesteś w stanie naszkicować aplikacje na