Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +129
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Salido +198
Minął 10. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
35 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
38 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
35 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
38 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-1
Pobierz

@markhausen: Tak samo dzień dobry mało kto mi odpowiada, ehh…
Nie każdy zrozumie.
@aa-aa: dlaczego masz głowę?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie to g---o prawda sytuacja nie jest tożsama choćby taki argument że tu jakiś kontakt mam ze sprzedającą czy sprzedającym mówi dzień dobry prosisz o to i o to jakaś minimalna więź się wytwarza, jakaś sytuacja społeczna drobna że tak powiem tym bardziej mając na uwadze jak jesteś częściej tu można oczekiwać grzecznościowych zwrotów a nie że ktoś mnie obcy nie potrąci na pasach ja mam mu dziękować
Ja rozumiem EWENTUALNĄ życzliwość, ale zauważ że tu już się przewija w komentarzach mniej lub bardziej bezpośrednio argument że jednak przechodzący na pasach jest coś winien dla stającego jaśnie pana, co jest oczywiście kompletną bzdurą i właśnie po to prawo zostało zaostrzone żeby żadna grzecznościowa zależność między przejeżdżającym na pasach a chcącym przez nie przejść nie istniała, kierowca ma zatrzymać się na utkanej przed pasami zachowując szczególną ostrożność a
Komentarz usunięty przez moderatora