Aktywne Wpisy
p0melo +13
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +103
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Mirki pomocy! Zainstalowałem Windows 7bi nie działa usb, sieć. Ja zainstalować sterowniki?
źródło: comment_1587822911CzBb2aNM4ExVRtMa2ywuzh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@SeekSouls: jak najbardziej możliwe jest, nie wiadomo co za kontroler siedzi u niego na płycie, może mieć coś egzotycznego do czego rzeczywiście nie ma sterowników, przez co nowszy windows też może ich nie posiadać w pakiecie - zdarza się to bardzo rzadko, ale zdarza gdyż nie ma sterowników do całego wyprodukowanego sprzętu na świecie, sam miewałem już takie sytuacje i wtedy
USB 2.0 jest tak stare jak nie wiem co. Jedynie czego potrzebuje op to stery do chipsetu płyty albo ethenet. Jak ethernet ruszy to z neta pobierze sam resztę.